Au fost desemnați învingătorii sezonului de Ce? Unde? Când?

alhazov
Foto:Echipa lui Grigori Alhazov a devenit învingătoare, PC: Grigori Alhazov/Facebook

Pe 25 decembrie, în seara de Crăciun, în jurul orei 19:00 a avut loc ultimul joc din cadrul sezonului de Ce? Unde? Când?, joc organizat în cadrul Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Jocul în întregime a fost condus de către Natan Garștea, Magistru CMJI și căpitanul echipei Google-Moogle, iar în cadrul ediției finale au jucat două echipe, ce erau conduse de către Andrei Lutenco, membru L.A.R.E.M.E. și Magistru CMJI, precum și Grigori Alhazov, membru Acord, Magistru CMJI și deținătorul Bufniței de Cristal, obținute în cadrul jocurilor Что? Где? Когда? de la Moscova.

Ambele echipe au jucat frumos, câștigând aproape la limită cu un scor de 6 la 5 în defavoarea clubului. Potrivit regulamentului CMJI și al localului ales, echipa care ultima a jucat și, eventual, a câștigat, are prioritate. Prim urmare, echipa lui Grigori Alhazov, care a fost lăudată pentru rezultatele excepționale obținute în acest sezon, a obținut titlul de învingătoare. Pe lângă toate, Grigori Alhazov urmează să joace în marea finală a jocului Что? Где? Когда? la Moscova, în această sâmbătă, 28 decembrie. Concetățeanul nostru va fi membrul echipei lui Alesi Muhin, un alt deținător al Bufniței de Cristal și un remarcabil jucător din Belarus.

La sfârșitul serii a fost premiat jucătorul care a obținut un număr mare de voturi pentru calitatea întrebărilor propuse pentru finală. Și din nou, Ion-Mihai Felea, echipa Asachi, care recent a obținut un premiu din partea Monitorului Fiscal pentru cea mai bună întrebare cu caracter fiscal, a învins la categoria celor mai bune și ingenioase întrebări, având 7 voturi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *