Liverpool a primit statutul de capitala de nord-vest a petrecerilor

liverpool
Foto:Liverpool a fost declarată drept o capitală a distracției, PC: liverpoolhenandstag.co.uk

Liverpool, localizat în Merseyside, Anglia, a fost declarat drept capitala de nord-vest a petrecerilor, anume din cauza că pe străzile acesteia poți găsi 26 de baruri, puburi și cluburi, care distribuie alcool 24 de ore din 24.

Astfel, la nivel național, Liverpool se află pe locul 6 după numărul de astfel de localuri. Potrivit Liverpool Echo, Manchester se află pe locul 25, cu doar 8 localuri de acest gen, orașul împărțind același loc cu somnorosul Cotswolds.

Consiliul orașului Liverpool consideră că ar fi potrivită introducerea unor impozite de aproximativ 4 mii de lire sterline, care vor fi atribuite localurilor ce vând alcool după miezul nopții.

Potrivit poliției din Merseyside, circa 100 de mii de oameni vizitează centrul orașului într-o seară încărcată de sâmbătă. Astfel, circa 70% din noile taxe ar putea ajuta la întărirea forțelor de supraveghere ale poliției, iar restul sumei poate fi reținut pentru fondurile Consiliului orașului.

Asociația Britanică a Puburilor și Berii a afirmat că aceste schimbări de taxe ar putea fi o problemă pentru întreprinderile mici, întrucât unii deținători de afaceri deja se confruntă cu impozitele mari și birocrația.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *