(foto, video) Sărbătorile sunt în toi la Shopping MallDova!

4
Foto:Sărbătorile sunt în toi la Shopping MallDova!

Moş Crăciun şi Crăciuniţa, instrumentişti deghizaţi şi alte personaje vesele şi îndrăgite – toți te întâmpină cu drag, dacă ai decis să pășești pragul Shopping MallDova, care s-a transformat pentru o lună întreagă într-un adevărat oraș de poveste. Și-a pus straie de sărbătoare, a pregătit o mulțime de surprize și a pus sub brad cadouri extraordinare, printre care și o mașină Volkswagen Passat.

Aici, până la 5 ianuarie 2015, nimeni nu are voie să se plictisească! La Shopping MallDova ai parte de un program cu de toate: ateliere de creație, muzică, activități distractive de la FasTracKids, concursuri, jocuri, ateliere de magie și spectacole prezentate de teatrul de păpuși „Licurici”.

Locul preferat al copiilor cuminți este casa lui Moș Crăciun, unde dau buzna cu toții ca să-i șoptească la ureche ce ar vrea să primească de sărbători. El e gata să asculte dorințele celor mici și așteaptă scrisorile lor în cutia poștală, iar cele mai impresionante dorinţe, care îl vor înduioșa pe Moș Crăciun, vor fi împlinite neapărat!

Surprizele nu se opresc aici. Pe 24 decembrie, la Shopping MallDova te poți bucura de o atmosferă idilică de iarnă. Ajunul Crăciunului va fi luminat de cei mai talentați tineri instrumentiști din țară – Chişinău Youth Orchestra – cu colinde, melodii de sărbătoare şi balade corale în format simfonic.

Pe 28 decembrie te așteptăm la Carnavalul copiilor, cu multe concursuri, cântece, poezii și cadouri de la Moș Crăciun. Pentru o distracție pe cinste, pune-ți cel mai trăsnit costum!

5

Și nu uita! Au mai rămas zile numărate până Moșul va împărți premiile pregătite de Shopping MallDova celor mai fideli vizitatori. Astfel, cei care fac cumpărături până în data de 5 ianuarie în valoare de 300 de lei, intră în cursa pentru premiile mari: o mașină Volkswagen Passat, vacanțe la munte, valize de călătorii, dar și multe altele.

Shopping MallDova îți garantează plăcerea cumpărăturilor și te așteaptă la cea mai tare distracție pentru mari și mici!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *