(video) Nicoleta Nucă a părăsit concursul „X Factor” România

nuca
Foto:Nicoleta Nucă a fost eliminată din concursul „X Factor România”. PC: captură foto YouTube

Cea de-a treia gală a semifinalelor concursului de talente „X Factor” a avut loc vineri, 19 noiembrie. Moldoveanca Nicoleta Nucă, care concura pentru un loc în finală, a fost eliminată din competiție, conform voturilor publicului.

Nicoleta Nucă, frumuseţea veritabilă de la „X Factor”, a cântat alături de câștigătorul de anul trecut, Florin Ristei. Duetul a ridicat publicul în picioare. Ei au interpretat piesa „One sweet day”, semnată Mariah Carey & Boyz II Men.

„Anul acesta e timpul să câştige şi o fată”, a spus Florin Ristei care anul trecut, la „X Factor”, a căpătat porecla „Ristei, 1313”. Ştefan Bănică a fost încântat de prestația celor doi, dându-şi jos pălăria pentru ei.

Următoarea piesă pe care a interpretat-o este „Something is got a hold on me”, de Etta James.

Nicoleta Nucă a părăsit concursul înlăcrimată, asemeni tuturor fanilor și susținătorilor ei, care o vedeau câștigătoare. „Mă doare capul de nervi… Cum să iasă Nicoleta? Eu o vedeam câștigătoare!”, „Nicoleta is the best! No one can eliminate her talent! She’s the best!”, scriu utilizatorii YouTube.

Nicoleta, de asemenea, a lăsat un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Cred că nu voi fi niciodată în stare să vă mulțumesc îndeajuns pentru toată susținerea și curajul pe care mi l-ați dăruit pe tot parcursul „X Factor”-ului! Știu că poate a fost interpretată greșit tăcerea mea de după verdict, dar aveam un nod prea mare în gât și nu aș fi fost în stare să leg nici 2 cuvinte din cauza lacrimilor. Am ales să tac, fiindcă nu am vrut sa plâng în hohote și să creez, pentru unii, impresia că nu știu să pierd cu capul sus. În viață am primit multe lovituri și am învățat să trec peste și să fiu puternică și luptătoare în orice situație.

Dar să știți că vă mulțumesc din suflet fiecăruia dintre voi pentru voturi, pentru susținere, cuvinte de laudă, încurajare, pentru energia pe care mi-ați transmis-o tot timpul ăsta și dorința pe care mi-o treziți să merg mai departe cu capul sus și spre realizarea a noi obiective! Vă îmbrățișez și vă pup cu drag! Noapte bună!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *