(video) Aliona Moon merge în Marea Finală a show-ului Vocea României

alionamooncollage
Foto:Aliona Moon în marea finală de la Vocea României

Prestația de excepție a interpretei noastre în cadrul semifinalei Vocea României, de vineri seara, i-a adus un loc în marea finală.

Aliona Munteanu a evoluat cu piesa „I who have nothing”, a lui Tom Jones, iar publicul a rămas impresionat, votând-o în proporție covârșitoare de 68%, de altfel, cel mai mare procentaj obținut dintre cei patru finaliști, informează basarabia.md.

Juriul a apreciat și el din plin evoluția Alionei. „Ai avut o voce plină de sensibilitate”, a subliniat Marius Moga, iar antrenorul concurentei, Smiley, și cel cu care va merge în finală, i-a spus: „Aliona este o voce senzațională cu un control deosebit, are o sensibilitate și o grație rară, îmi place să o văd cântând pe scenă și sunt foarte bucuros că mi-ai oferit acest moment”.

Deja în culise, Aliona a declarat, emoționată: „Vreau sa le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au votat și lui Smiley, care e un antrenor extraordinar. Gelu a fost alături de mine și m-a ajutat foarte mult, pentru asta îi mulțumesc și lui”.

Bătălia pentru marele premiu se va da vinerea viitoare, pe 19 decembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *