Provocarea #diez: Cele 10 sarcini, pe care trebuie să le îndeplinești în această iarnă

Love-Couple-Winter
Foto:Acceptă provocarea #diez și îndeplinește lista magică a iernii, PC: bizlocallistings.com

Iarna a venit cu pași rapizi, frig și ghețuș periculos. Cei de la #diez însă, iubesc lucrurile pozitive și te invită să îndeplinești o listă de 10 sarcini, care te vor face fericit în acest anotimp plin de magie și puritate.

Întrucât au fost o serie de lucruri care nu au fost îndeplinite cu succes în lista tomnatică, câteva din ele se încadrează perfect în spiritul sărbătorilor de iarnă. Prin urmare, ești invitat să îndeplinești mica listă de mai jos, alcătuită din 10 lucruri pe gustul tău. Odată lucrul îndeplinit, poți transmite poze cu procesul și rezultatele activității tale pe info@diez.md cu titlul mesajului Provocarea #diez, pentru a împărtăși cu ceilalți cititori emoțiile tale.

#1. Prepară un vin fiert împreună cu colegii sau prietenii tăi.

 

PC: moldovenii.md
PC: moldovenii.md

 

#2. Simte spiritul de iarnă, mergând într-un sat în ajunul unei sărbători și îndeplinind toate tradițiile acesteia.

 

PC: moldovenii.md
PC: moldovenii.md

 

#3. Creează decorații handmade pentru bradul tău de Crăciun.

 

PC: zuzadesign.blogspot.com
PC: zuzadesign.blogspot.com

 

#4. Joacă în Secret Santa împreună cu colegii tăi de serviciu sau de proiect. Câteva sugestii de cadouri poți găsi aici.

 

PC: Mara Woman/ Facebook
PC: Mara Woman/Facebook

 

#5. Organizează o sesiune foto în zăpadă.

 

PC: Bulat Alexandru, Arhiva personală
PC: Bulat Alexandru, arhiva personală

 

#6. Fă o babă de omăt. În acest context, poți să organizezi și o bătălie cu bulgări de zăpadă. Prietenii tăi vor fi fericiți!

 

PC: forums.na.leagueoflegends.com
PC: forums.na.leagueoflegends.com

 

#7. Călătorește în vacanța ta sau concediul tău de iarnă.

 

Așa arată Kievul la început de decembrie, PC: Ilona Sergheevna, Arhiva personală
Așa arată Kievul la început de decembrie, PC: Ilona Sergheevna, arhiva personală

 

 #8. Participă activ la proiectele de caritate organizate în localitatea ta. Urmărește #diez pentru a găsi unele proiecte.

 

Campania de Crăciun „Fii mai bun în stil CTJM 2013”, organizată de Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova, PC: CTJM/ Facebook
Campania de Crăciun „Fii mai bun în stil CTJM 2013”, organizată de Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova, PC: CTJM/Facebook

 

#9. Gătește bucate specifice sărbătorilor de iarnă. În acest caz, poți merge la bunei pentru a afla mai multe rețete interesante caracteristice acestei perioade.

 

PC: machteamsoft.ro
PC: machteamsoft.ro

 

#10. Fă o raită prin piețele de second-hand din localitatea ta și găsește comori, precum pulovere cu ornamente de sărbători, papucei de iarnă, căciulițe haioase, rochii supradimensionate, pe care le poți reface. Poți găsi lucruri originale, la prețuri accesibile.

 

Second-hand-ul de Odesa
Second-handul de Odesa

 

BONUS: #11. Preia rolul de Moș Crăciun sau Alba ca Zăpada în acest an! Fi-i Moș Crăciunul tuturor și împarte bucuriile cu prietenii tăi la orice petrecere vei merge. Sau, dacă ai ocazia să participi într-un mini-spectacol de Crăciun, joacă rolul unei creaturi magice din poveștile de Crăciun. Echipa #diez îți urează sărbători fericite și o iarnă plină de împliniri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *