Nathaniel Kowalsky vă invită să gătiți biscuiți și să dăruiți bunătate

WorkHDGSD88
Foto:Gătește biscuiți cu Nathaniel Kowalsky

Nathaniel Kowalsky organizează un atelier de gătit și decorat biscuiți împreună cu copiii. Acest proiect s-a născut din tradiția de a găti biscuiți de Crăciun, pe care Nathaniel a creat-o în familia sa și dorește să o transmită mai departe altor familii, învățând copiii să gătească biscuiți după rețeta sa perfecționată.

„Despre ANIFC (Asociația Națională Învingem Fibroza Chistică) am aflat din atelierul de pictură a Irinei Kare pe care-l organizase cu copiii la cafeneaua Champ, după care am căutat mai multe informații despre asociație și am decis să transform pasiunea de a găti într-un eveniment de caritate. Sunt foarte bucuros să invit copiii, la vârsta cărora abia începeam să gătesc mai profesionist și să le transmit rețeta de biscuiți pe care o tăinuiesc de la public, dar aici copiii vor avea ocazia să descopere această rețetă și să o gătească acasă cu părinții sau singuri.

 

1606383_822698421084812_6185763525177931820_o
Copii de la ANIFC (Asociația Națională Învingem Fibroza Chistică)

Acum patru ani am început să gătesc biscuiți de Crăciun și de fiecare dată, aceasta este o ocazie deosebită de a te înarma cu dispoziție bună de Crăciun. Mirosul biscuiților abia scoși din cuptor îți lasă gura apă, iar decorarea lor este o măiestrie aparte, care necesită multă răbdare și creativitate”, spune Nathaniel.

Nathaniel are deja experiență în gătitul biscuiților împreună cu copiii, pe care a primit-o în cadrul emisiunii sale amatoare de pe youtube „Doi Crazy Bucătari” (Episodul 7), atunci când a mers cu colegele sale la o casă de copii din capitală și a învățat copilașii să gătească.

Evenimentul va avea loc pe data de 20 decembrie, ora 10:30 la cafeneaua Champ, str. Kiev 7/7.  Costul biletului este de 100 de lei, care vor merge în fondurile pentru susținerea ANIFC.

Copiii vor găti biscuiți, vor decora biscuiții și îi vor lua acasă, dar în timp ce se coc biscuiții, părinții copiilor se vor putea alege cu tatuaj din hena, iar copiii cu un face-paint.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *