(video) A şasea săptămână de „Business Factory”. Vezi cine a fost eliminat din proiect şi de ce

11693_1517929795126332_2571673413188928144_n
Foto:PC: Facebook/BusinessFactoryAB

Primul business reality show din Moldova a trecut de jumătate, iar cei 7 participanţi deja se pot mândri cu noi clienţi şi bani în buzunar. Mai mult, unii dintre ei merg cu paşi rapizi spre dezvoltarea noilor afaceri.

Bunăoară, Ana-Maria Cojocaru, tânăra de 21 de ani, în cea de-a şasea săptămână de proiect şi-a deschis deja propriul showroom cu un nume “dulce” – Eclair. Cum a fost la deschidere poţi afla dacă urmăreşti cea mai recentă emisiune.

Tot în această sâmbătă telespectatorii au văzut cum s-au descurcat eroii cu o nouă provocare, şi anume să adune un public de circa 20 de persoane căruia să îi prezinte afacerea într-un timp fix şi în cel mai convingător mod.

La final, vei afla de ce anume Daniel Budici, cel mai tânăr participant al proiectului, a fost eliminat.

Nu uita să urmăreşti reality show-ul “Business Factory” în fiecare seară de sâmbătă şi să-ţi susţii favoritul votând pe pagina proiectului TV.

Vezi mai jos cum s-au descurcat participanții, urmărind cea de-a șaptea emisiune:

Reamintim că, „Business Factory” este primul business reality show din Republica Moldova. Acesta presupune o serie de emisiuni TV în care 7 tineri din Moldova vor fi instruiţi cum să genereze profit prin utilizarea unor tehnici simple, dar efective. În cadrul „Business Factory“ se va demonstra că este posibil să lansezi o afacere care să genereze profit în doar 2 luni de la apariţia ideii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *