Un joc-provocare pentru internauți: Fii Secret Santa din Moldova

secretsanta
Foto:Secret Santa PC: Secret Santa

La 10 decembrie 2014, cu ocazia sosirii sărbătorilor de iarnă, internauții din Moldova sunt invitați să participe la jocul „Moșul secret”, care are menirea să ofere necondiționat bucurie celor din jur. Ideea jocului este inspirată din filmul „Pay it forward” (trad. -„Dă mai departe”).

Persoanele interesate să participe la joc sunt invitate să împacheteze un cadou în ambalaj (neapărat transparent pentru evitarea riscurilor) și să-l lase într-un loc public cu un mesaj-felicitare și invitație de a-i face o poză și a o plasa pe rețelele sociale.

Pachetul poate conține orice obiect, care poate fi considerat cadou (Desen, fructe, ciocolată, alimente, accesorii, cărți, jucării, rechizite, felicitări, etc), la care se accesează logotipul jocului, un mesaj de felicitare pentru cel, ce găsește cadoul, solicitarea de a face o poză cadoului și de a o plasa pe rețelele sociale, cât și invitația de a participa la joc prin a lăsa la rândul său un alt cadou.

Pentru plasare poze și conexiune între participanții, la joc a fost deschisă rețeaua de socializare pe site-ul www.secretsanta.md, cât și o pagină pe facebook.com/secretsanta.md.

Mai multe detalii în evenimentul de pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *