HOSPICE Angelus Moldova organizează o tombolă de caritate de Crăciun

orizontalhos
Foto:PC: Hospice Angelus Moldova

Participă la tombola de caritate organizată de Hospice Angelus Moldova – cea mai importantă organizație din republică, care oferă servicii de îngrijire paliativă.

Susține cauza organizației, procurând bilete pentru a câștiga premii frumoase ca: weekenduri romantice în hotelurile încântătoare din Chișinău, abonamente la sală de sport, călătorii cu balonul cu aer cald, zboruri cu parapanta și multe altele.

Un bilet la tombolă va costa 50 de lei, costul a patru bilete acoperind o vizită la domiciliu de îngrijire paliativă a unui copil. În același timp, dacă reușești să vinzi 50 de bilete în ambasada ta, compania ta sau în rândul prietenilor tăi, vei primi în semn de mulțumire mascota Winter Red HOSmascot. De asemenea, suma obținută ca urmare a procurării a 50 de bilete, adică 2.500 de lei, vor acoperi timp de o lună cheltuielile de bază ale medicamentelor pentru 15 copii.

Vizitează oficiul Hospice, sună sau scrie un e-mail pentru a afla mai multe detalii. Extragerea biletelor câștigătoare va avea loc pe 19 decembrie, iar rezultatele vor fi postate pe pagina hospice.md, precum și pe pagina de Facebook a organizației.

Ne apropiem de sfârșitul anului, iar pentru a menține serviciile gratuite oferite pacienților Hospice Angelus și de a le oferi grija necesară, organizația paliativă are nevoie de ajutorul prețios al susținătorilor săi. Demonstrează tuturor că îți pasă!

Amintim că Hospice Angelus Moldova este cea mai importanță organizație care oferă îngrijire paliativă pentru copii și adulți, care suferă de cancer în stadii avansate şi terminale, cât şi familiilor lor.

Doar cu ajutorul tău și al celorlalți ca tine, facem ca orice zi a fiecărui pacient Hospice Angelus Moldova să conteze.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *