Carismaticul Horia Brenciu revine la Chișinău într-un eveniment excepțional

CC1K8763
Foto:Horia Brenciu la Clubul Nostru PC: Paginamedia.ro

Celebrul și carismaticul muzician, prezentator de televiziune, producător de spectacole și evenimente, entertainer și actor din Romania, Horia Brenciu, revine la Chișinău în calitate de invitat special al clubului pentru femei „Clubul Nostru”. Evenimentul se va desfășura marți, 9 decembrie, la ora 18:00, la „Casa Sărbătorii” din Capitală.

Interpretul român Horia Brenciu va fi vedeta celei de-a 28-a ediții a evenimentelor marca “Clubul Nostru”. Acesta va evolua într-un nou concert live excepțional de voce, pian și chitară. Potrivit artistului, spectacolul va fi unul diferit. „O să vorbesc… normal. O să vă cânt… dacă insistați. Și o să vă dau autografe pe noul meu album 40+, asta-i clar!”, ne promite Horia Brenciu. 40 + este cel de-al treilea album al lui Horia Brenciu după „35” (2008) şi „37” (2010). „E un album despre dragoste, dorinţă, despărţire, viaţă, copilărie, iubire, dor, relaxare, soare şi multă veselie”, spune Horia Brenciu despre 40 +.

638630-pozac2

Cântărețul își face debutul la numai 18 ani, în anul 1990, în trupa Apropo, pe vremea respectivă cântând la pian și abia mai târziu remarcându-se vocal.

Prima apariție televizată a lui Brenciu a avut loc în vara lui 1993, în producția TVR Concurs de seducție realizată pe litoral, la Costinești. Concurând cu alți doi tineri, Brenciu a câștigat întâietatea pentru favorurile Marinei Scupra. În același timp, trei tinere se luptau să-l cucerească pe Tino Furtună de la „Holograf”. Din octombrie 1993 începe o colaborare cu postul public de televiziune, TVR. În anul 2000 se mută la Antena 1, unde prezintă emisiuni până în 2003.

De asemenea, a jucat în serialul „Om sărac, om bogat” de la Pro TV, în 2006. În prezent, îmbină cariera de interpret cu cea de jurat în cadrul emisiunii X Factor România.

În cadrul evenimentului va avea loc o tombolă cu premii oferite de partenerii concertului. La fel, o sesiune de autografe pe noul album lansat, precum și o sesiune de fotografii.

Unde: Restaurantul „Casa Sărbătorii” ( str. Ghioceilor, 1. Teritoriul de la MOLDEXPO)
Când: 9 decembrie, ora 18:00
Preţul biletului: 250 de lei

Pentru eveniment locurile sunt limitate, grăbiți-vă pentru a face rost de bilet. Pentru a intra în posesia unui bilet apelați la numărul: 068352743 sau comandați online pe iticket.md.

Clubul Nostru este un club pentru femei, care lunar invită personalități din România, pentru întâlniri de suflet. La evenimente sunt admise doar 300 de femei și intrarea este pe bază de bilet.

Portalul de știri pentru tineri #diez este partener media al acestui eveniment.

37324a87b404e141a3e1efae34325606

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *