(video) Trei tineri au amenințat și au jefuit un taximetrist

22_2
Foto:Un minor și doi amici de-ai săi, reținuți pentru tîlhărie PC: IGP

Un taximetrist din municipiul Bălți a efectuat o cursă până în raionul Sângerei, iar când a ajuns la destinație, în loc să încaseze banii, a fost amenințat de trei tineri cu un cuțit şi lăsat fără mașina de serviciu.

În dimineața zilei de 8 noiembrie curent, în jurul orei 05:20, taximetristul de 46 de ani a fost solicitat de trei tineri să-i transporte până în raionul Sângerei. Când au ajuns în satul Slobozia – Chişcăreni, raionul Sângerei, unul dintre clienți a scos cuțitul şi a amenințat șoferul. Apoi, tinerii l-au scos forțat din automobil, l-au lovit cu picioarele, după care au sustras toate lucrurile personale, inclusiv banii și 2 telefoane mobile de model „Nokia” și „Huawei”. După ce l-au lăsat pe taximetrist la pământ, tinerii atacatori s-au urcat în mașină şi au venit în Chișinău, unde au abandonat automobilul.

Astfel, după mai multe investigații, polițiștii Direcției combaterea crimelor grave a Inspectoratului Național de Investigații au identificat suspecții. Aceștia sunt trei tinerii de 17, 18 și 20 de ani, originari din Sângerei, doi dintre ei fiind anterior condamnați pentru furt.

În acest caz, bănuiții sunt cercetați în stare de arest în baza art. 188 al. 2 Cod Penal al RM. Potrivit legislației, persoanele culpabile de săvârșirea unei „Tâlhării”, riscă privațiune de libertate de la 8 la 10 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *