Soţiile ambasadorilor invită publicul la Iarmarocul Caritabil de Iarnă 2014

collage3
Foto:Pavilionului Central al „MOLDEXPO” găzduiește tradiționalul Iarmaroc Caritabil de Iarnă.

Cea de-a 18-a ediţie a Iarmarocului Caritabil de Iarnă 2014 va avea loc pe 7 decembrie la MOLDEXPO. Evenimentul este desfăşurat tradiţional de Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova (IWCM).

Soţiile ambasadorilor vor găti delicii şi în acest an, iar banii colectaţi din vânzarea acestora vor ajunge la copiii bolnavi de cancer, transmite IPN.

Corina Cojocaru-Ulianovschi, co-preşedinte IWCM, a precizat, la o conferinţă de presă, că la târg vor fi prezente toate misiunile diplomatice acreditate în Moldova, dar şi mai mulţi producători autohtoni. Beneficiarii donaţiei din acest an vor sunt două secţii ale Institutului Oncologic Republican – Hematologie şi Oncologie Pediatrică, precum şi copiii care necesită îngrijiri speciale în cadrul Centrului de Protezare Oro-maxilo-facială.

Pakize Banu Cankan Kartal, soţia ambasadorului Turciei, co-preşedinte IWCM, a menţionat că la această acţiune caritabilă fiecare stat îşi prezintă produsele autohtone, bucatele şi băuturile tradiţionale, lucrări de artă, haine, cărţi şi jucării pentru copii.

10801694_433369666810153_8581218025265873587_n

La eveniment va fi organizată şi o tombolă, iar premiile expuse în concurs includ zboruri tur – retur, telefoane şi altele. Anul trecut s-au colectat peste 40 de mii de dolari la acest iarmaroc.

Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova a fost fondat în anul 1997 şi, până în acest moment, datorită evenimentelor organizate, precum Seara de Artă, Târgul de Crăciun, Fashion Show, a colectat peste 450 de mii de dolari pentru diferite proiecte de caritate. Membrii clubului activează pe bază de voluntariat şi toţi banii colectaţi sunt direcţionaţi spre susţinerea copiilor, femeilor şi a grupurilor social-vulnerabile din Republica Moldova.

Vedeți aici cum s-a desfășurat evenimentul anul trecut.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *