(audio) Băieții de la RUPT ne bucură cu un colind de Crăciun

10686847_576827552445384_2954844512614344260_n
Foto:Formația RUPT au interpretat un colind „De Crăciun”. PC: Facebook/RUPT

În așteptarea sărbătorilor de iarnă, astăzi, în prima zi a lui decembrie, putem savura un nou colind lansat de tinerii din formația RUPT.

Melodia ce poartă o denumire sugestivă „De Crăciun”, este îmbibată cu sunet de clopoței, într-un ritm vioi, care ne transportă direct în sânul familiei, adunate în jurul bradului festiv.

Pe pagina lor de Facebook, tinerii au scris: „Azi vom prezenta o piesă de Crăciun, unde trupa RUPT își arată o latură lirică, pentru că e vorba de copilărie, de magie, de vise”, iar ulterior au adăugat: „Noi vă dorim cea mai ruptă iarnă ever și vă prezentăm noua noastră piesă „De Crăciun”! Vrem s-o cântăm împreună cu voi, azi, în Piața Marii Adunări Naționale.

Reamintim că acum în Piața Marii Adunări Naționale are loc un concert frumos și transformarea centrului Chișinăului într-un mic orășel de poveste, prin aprinderea tradițională a iluminației decorative și a bradului de Crăciun.

În decursul următoarelor două săptămâni, cei de la RUPT promit să prezinte și un videoclip pentru acest colind.

Din formația RUPT fac parte: Alex Calancea – bass chitară, Andrei Glavan – voce, Nickel Russu – tobe, Saric Vatavu – chitara și Serghei Ivanov – clape.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *