Mesajul lui Lupu înainte de alegeri: Privim cu încredere la alegeri și la viitorul Moldovei

lupu33
Foto:Mesajul lui Marian Lupu la sfârșitul campaniei electorale a Partidului Democrat din Moldova

Partidul Democrat încheie campania electorală mult mai puternic şi priveşte cu încredere atât la ziua alegerilor, cât şi la viitorul Republicii Moldova, a declarat vineri liderul formaţiunii Marian Lupu, într-o conferinţă de presă în ajunul alegerilor.

Lupu a îndemnat cetăţenii să meargă la vot şi să sprijine Partidul Democrat, formaţiunea care va asigura echilibrul şi stabilitatea în Republica Moldova, dar şi continuarea parcursului european al acesteia.

„Încheiem astăzi campania, de aceea, cel mai important mesaj este să veniţi duminică la vot şi să acordaţi sprijinul PDM. Aşa cum am arătat mereu în activitatea noastră, cum am demonstrat şi în ultimele săptămâni, PDM pune în centrul preocupărilor sale familia”, a declarat Marian Lupu.

El a făcut referire la programul electoral al PDM care a fost elaborat în urma consultărilor cu oamenii, consultări care au convins tot mai mulţi cetăţeni să adere la PDM, astfel că formaţiunea iese din campania electorală mai puternică şi mai numeroasă. „PDM a crescut mult în ultimele luni de zile. Întâlnirile cu oamenii şi propunerile noastre care au fost primite bine i-au convins şi pe alţii să ni se alăture. Au venit foarte multe persoane întărind echipa. PDM este un partid mare care priveşte cu încredere în viitor şi este gata să-şi asume din nou responsabilitatea la un nivel şi mai înalt”, a declarat Marian Lupu.

El a dat asigurări că, aşa cum a procedat în ultimii 5 ani, Partidul Democrat va participa şi după alegerile din 30 noiembrie la crearea unei coaliţii majoritare pro-europene, pentru a continua drumul european al ţării. „Am contribuit în mod direct la asigurarea parcursului european. După 5 ani, puteţi fi absolut siguri că PDM va fi elementul determinativ al unei coaliţii pro-europene cu partide pro-europene”, a accentuat liderul democraţilor.

Totodată, el a remarcat că, pe lângă integrarea europeană, oamenii au nevoie în primul rând de creşterea bunăstării, iar PDM va asigura acest lucru. „PDM se exprimă ferm pentru crearea unei coaliţii pro-europene care să asigure vectorul european. Dar mai importantă este buna guvernare, eficientă şi competentă, iar oamenii au nevoie de drumuri, gaz mai ieftin, ocrotire pentru femei şi copii. Oamenii au nevoie de acestea acum şi aici şi noi avem cele mai bune soluţii pentru a-i ajuta”, a declarat Lupu.

„PDM va determina guvernarea pro-europeană şi va fi garantul că toate aceste lucruri se vor împlini pentru oameni. Garantăm că PDM va uni interesul ţării dintre est şi vest ca modovenii să aibă şansa să trăiască în pace şi bunăstare. PDM priveşte cu încredere la alegerile parlamentare şi viitorul ţării noastre. Să apărăm Moldova prin puterea votului, pentru locuri de muncă bine plătite, familii respectate şi femei protejate”, a îndemnat Marian Lupu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *