Viitorii lideri IT sunt așteptați la unul din cele mai interesante proiecte TIC al sfârșitului de an

SWM20
Foto:PC: Geo Lupașcu

Ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani? Ești pasionat de domeniul IT și aspiri să-l cucerești? Vrei să afli ce se ascunde în spatele succesului companiilor din IT și cum se poate transforma un startup local într-o afacere cu filiale internaționale?

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC te invită să participi în cadrul Junior Initiative Leadership Program, un proiect inedit, dedicat dezvoltării liderilor în domeniul IT.

Vei avea posibilitatea să comunici cu manageri care au schimbat, prin activitatea lor, profilul și perspectivele industriei IT din Republica Moldova. Vei afla care sunt principiile și premisele care au stat la baza realizărilor atinse, care sunt calitățile pe care trebuie să le dezvolte un profesionist pentru a gestiona eficient și a extinde afacerea, care sunt mecanismele, instrumentele, tehnicile pe care trebuie să le cunoască și să le utilizeze.

Junior Initiative Leadership Program va crea o conexiune între actualii și viitorii lideri IT prin transfer de experiență și bune practici, stabilire de contacte utile, inițiere și dezvoltare de colaborări. Agenda va fi disponibilă, în curând, pe cariera.ict.md.

Programul se va desfășura în perioada 8-12 decembrie 2014, pe parcursul a cinci seri consecutive, între orele 18:00 şi 20:00, în incinta Moldcell Cafe (str. Tighina 55).

Pentru participarea în cadrul programului, vă îndemnăm să completați formularul de aplicare. Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru participare.

Termen limită pentru înregistrare -4 decembrie, ora 16:00.

Programul Junior Initiative Leadership este realizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Ministerului Tineretului și Sportului, prin intermediul Programului de Granturi pentru anul 2014.

Pentru alte detalii, nu ezitaţi să sunați la numărul de telefon 022 88 70 00 sau laoffice@ict.md, events@ict.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *