Treci testul HIV gratuit, ca să știi mai multe despre sănătatea ta

collage
Foto:„Inițiativa Pozitivă” te îndeamnă să treci testul Hiv, PC: Colaj #diez

Între 1 și 3 decembrie 2014, ai ocazia să treci un test-expres HIV, absolut gratuit – un test care poate să te asigure că afli mai multă informație despre starea ta de sănătate.

De ce anume tu trebuie să treci acest test? 12 lucrători și voluntari ai mai multor organizații non-guvernamentale au încercat să răspundă la această întrebare printr-un clip video de două minute, autorul căruia este voluntarul ONG-ului „Inițiativa Pozitivă” – Agnieszka (Aga) Kamińska.

„Ideea de a filma acest clip video a apărut în câteva minute. De ce l-am creat? Pentru că am vrut să atragem atenția publicului care ar dori să treacă un test HIV. Din păcate, puțini consideră că acest pas este important, dar nimeni nu este asigurat că nu va contacta virusul dat. Credeți-ne, dacă cel puțin o dată în viață ați fost la un stomatolog sau ați fost pe masa de operație, sau dacă ați avut sex neprotejat, în acest caz este primordial să treceți testul HIV. Acest video vă vorbește despre aceasta, despre cât de important este să afli mai multe despre sănătatea ta”, spune Aga.

Astfel, doritorii sunt așteptați între 1 și 3 decembrie la Centrul Comercial „Malldova” pentru a putea trece un test-expres HIV, absolut gratuit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *