Sasha Lopez și Ale Blake au adus energie maximă în studiul Kiss FM

IntrerisorSashaLOPEZAleBlake
Foto:Sasha Lopez și Ale Blake la Kiss FM. PC: kissfm.md

Tineri, frumoși, talentați, energici, împreună și rar acasă – Sasha Lopez și Ale Blake au făcut o vizită surpriză în studioul Kiss FM. Așadar, prima oră de Kiss Music cu Anna Panovici s-­a dovedit a fi plină de umor, detalii picante și energie de la ultimul lor single „Girls Go La”.

S­-a stat la povești și s­-a vorbit despre muzică, familie, Facebook dar și despre călătorii. Albania, Chile, Spania, Italia, Croația, Slovenia, Ecuador… sunt doar câteva din țările pe care le­-au vizitat de curând. Au concerte peste concerte și fac cam 200 – 300 de zboruri pe an dus – întors. Vă întrebați cum e? Ei bine, Sasha Lopez și Ale Blake au declarat că e „Greu și scump”. Nu au pierdut niciodată o cursă de avion, în schimb le-au fost pierdute bagajele de câteva ori, motiv pentru care ne recomandă să călătorim doar cu bagaje de mână.

Cât despre cum e să lucrezi cu soțul/soția, Ale Blake a declarat: „După cum se vede, după 3 ani, coafura rezistă!”, moment în care Sasha a aprobat în glumă: „Da, dacă avem coafură, aveam păr cărunt până acum”.

 

Sasha Lopez și Ale Blake în studioul Kiss FM Chișinău. PC: kissfm.md
Sasha Lopez și Ale Blake în studioul Kiss FM Chișinău. PC: kissfm.md

Sasha Lopez junior? – „Când e timp, lucrăm la asta!” au adăugat ei pentru Kiss FM.

Curiozitatea Annei, nu s­-a potolit aici. Datorită faptului că Sasha Lopez este în Top 3 cele mai populare pagini de pe Facebook de la noi, întrebarea a venit de la sine: „Care e secretul? Mâncare sau selfie-­uri?” Ei bine, nici una, nici alta. Sasha Lopez postează cel mai des poze cu Ale Blake.

Ne­-au dezvăluit și ce planuri au pentru următoarea perioadă, pe plan muzical. Ne așteaptă o nouă piesă Sasha Lopez, Ale Blake și Broono; o colaborare cu un artist din Canada, dar și primul single Ale Blake. Toate cu promisiunea că le vom auzi pe Kiss FM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *