(video) Trei tineri furau motorină din rezervoarele automobilelor parcate

Рисунок12-700×352
Foto:PC: Parcate în sectorul Buiucani

Trei tineri din capitală, cu vârstele cuprinse între 19 şi 21 ani, au fost reținuți în flagrant delict de către forțele de ordine, în timp ce au furat 300 de litri de motorină din rezervoarele mai multor camioane parcate în sectorul Buiucani.

Tinerii se deplasau cu un automobil de model Renault Megane, în care au fost depistate 12 vase din plastic pline cu motorină. Tinerii au fost escortați la inspectorat pentru audieri, iar motorina a fost ridicată ca probe delicte.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală, bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia, în 10 cazuri de sustragere a motorinei din rezervoarele camioanelor. Ulterior, poliţiştii au descins percheziţii autorizate la unul dintre bănuiţi, unde au depistat o cisternă şi mai multe vase din plastic, în care ar fi păstrat motorină furată. Respectiv, ei sunt cercetaţi penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6.000 la 20.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *