(foto) Lilian Dobândă: Nu fac texte comerciale, ci cu mesaje profunde

IMG_9990
Foto:Lilian Dobândă: Sper ca norocul să mă însoțească și mai departe

Tânărul interpret, Lilian Dobândă, este cel care a ştiut să cucerească admiraţia prin piesele sale, care, de altfel, au cunoscut o apreciere de vază. Lansându-se în urma unui concurs organizat de televiziunea „MuzTV”, acesta a continuat pe calea muzicii cu multă ambiţie, motiv pentru care, astăzi ne-am propus să vi-l prezentăm în toată splendoarea.

Despre începuturi

Lilian Dobândă a absolvit liceul „Nicolae Iorga”, profilul muzical, la specialitatea acordeon şi s-a lansat pe piaţa muzicală prin intermediul „MuzTV” cu piesa „Salut, sunt cineva” în vara anului 2013. După această colaborare, el a perseverat şi a mai realizat alte 2 piese: „Înnebunesc”, „Înstrăinaţi”, iar în viitorul apropiat preconizează lansarea celei de-a patra piese.

„Pe 2 ianuarie 2011 mi-am procurat prima chitară, la care am învăţat a cânta foarte repede şi am început să scriu primele versuri. Cei apropiaţi m-au susţinut şi mi-au dat un imbold. Primul meu videoclip a fost filmat pe acoperişul unui bloc, iar versurile au fost interpretate în variantă acustică. Cu acest scurtmetraj am şi participat la concursul înfiinţat de postul de televiziune MuzTV, pe care l-am și câştigat”, comentează Lilian.

Prin ce este diferit Lilian Dobândă de alţi interpreţi de vârsta lui?

„Eu abordez teme mai serioase, atât prin piese cât şi prin videoclipuri. Nu vreau să par arogant, dar noi, echipa, luăm decizii importante la scrierea unui text sau a muzicii. Eu nu fac texte comerciale, ci cu mesaje profunde.”

 

Lilian Dobândă
Lilian Dobândă

Planuri de viitor

„Planific să lansez, până la Anul Nou, şi cea de-a cincea piesă, iar mai apoi și un album. Aş visa, probabil, să am un featuring cu Justin Timberlake. Îl ascult frecvent, cum fredonează, cum vorbeşte şi învăţ de la el. În același context, din spaţiul românesc, mi-i dragă Antonia, aptitudinile ei vocale, charisma ei.”

Ce rol joacă norocul în cariera sa

„Mă consider norocos la moment, pentru că am muncit şi muncesc foarte mult şi acest noroc pe care îl am, actualmente, se datorează sârguinţei proprii. Sper ca norocul să mă însoţească și mai departe.”

 

IMG_9985

Cercul de prieteni a rămas acelaşi

„Am prieteni pe care îi cunosc de la 5 – 6 ani. Întreţinem aceeaşi relaţie. Cu ei sunt Lilianul de altădată. Nu arăt fiţe sau aroganţă. Ei mă motivează şi au fost primii care  m-au susţinut. Le mulţumesc că există în viaţa mea.”

Cum ar trebui să fie prietena tânărului?

„Prietena mea ar trebui să fie inteligentă, pe alocuri arogantă, serioasă, dar să ştie să fie şi amuzantă. Neapărat intrigantă, deoarece cheia succesului unei relaţii stă în păstrarea acestei intrigi.”

Motto-ul care îl caracterizează pe Lilian Dobândă

„Sometimes I think I am crazy, because I see things so differently than everyone else.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *