Plahotniuc, Candu și Filip le-au dat sfaturi tinerilor antreprenori

filip
Foto:Plahotniuc, Candu și Filip în cadrul unei reuniuni a Clubului economic al tinerilor antreprenori democrați

Circa 300 de tineri antreprenori democrați au stat de vorbă, aseară, cu trei dintre economiștii și managerii de succes ai Partidului Democrat din Moldova: Vlad Plahotniuc, Andrian Candu și Pavel Filip.

Liderii PDM le-au povestit tinerilor din experiența lor de viață, în politică și în business, în cadrul unei reuniuni a Clubului economic al tinerilor antreprenori democrați.

Într-o atmosferă relaxată, Plahotniuc le-a dat tinerilor antreprenori câteva sfaturi, care i-au prins bine în experiența de până acum. Alături de Pavel Filip și Andrian Candu, prim-vicepreședintele PDM a vorbit despre ingredientul principal al reușitei: munca în echipă. „Și în business, la fel ca și în politică, nu vei face nimic fără echipă. Despre PDM este așa o legendă care spune că suntem o echipă puternică. Este adevărată! Nici în familie, nicăieri, nu reușești să faci nimic dacă nu ești într-o echipă”, a completat Plahotniuc. În sprijinul afirmațiilor sale au venit poveștile din perioada studenției, împărtășită cu Pavel Filip, precum și din primii ani în business, alături de Andrian Candu.

Democratul le-a mai vorbit tinerilor despre „rețeta succesului” care, în opinia sa, constă în câteva elemente simple: o pregătire bună și multă muncă. „Eu nu regret că nu m-am născut într-o familie privilegiată. M-am născut sărac și ambițios. Primii bani i-am făcut în câmp și din ei mi-am luat motocicletă jawa. Nu râdeți, eram în clasa a zecea. Privilegiat mă simt pentru cunoștințele acumulate în anii de școală”, a mai spus Plahotniuc.

Despre importanța profesionalismului în politică și la guvernare au vorbit, pe rând, și Andrian Candu și Pavel Filip, ambii având experiența ministerială. Ministrul economiei, vicepremierul Andrian Candu, a explicat că, inclusiv banii europeni pe care îi primește Moldova pentru dezvoltare, vin doar în baza succeselor realizate aici, în țară: „Cu cât e mai eficientă guvernarea, cu atât Moldova primește mai multe investiții, care permit crearea mai multor locuri de muncă”, a menționat Candu. Ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor a dat mai multe exemple prin care PDM creează oportunități și un mediu stabil pentru ca tinerii să se realizeze aici, acasă.

Din Clubul economic al tinerilor antreprenori fac parte întreprinzători democrați cu inițiativă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *