Cele mai englezești știri de pe #diez din 13 noiembrie

10650029_863935560286305_5324811442946932135_n
Foto:Idei cadouri pentru schimb. PC: Facebook/The Perfect Strangers Project

Parlamentul european a ratificat Acordul de Asociere cu Republica Moldova, un blogger din Anglia a publicat un articol despre Moldova, și Sângerei este capitala tineretului în 2015.

#1. Moldova prin ochii unui blogger englez: Femeile ar fi mai frumoase, dacă ar zâmbi mai des 

Moldova este văzută de străini ca fiind o ţară cu preţuri mici, fete frumoase şi wi-fi gratis disponibil mai peste tot. Cel puţin, aşa reiese din spusele unui blogger, care ne-a vizitat în primăvara acestui an.

#2. Fă schimb de cadouri cu o persoană necunoscută și găsește-ți noi prieteni 

O nouă oportunitate de a te împrieteni cu o persoană din orice colț al lumii prevede un schimb de cadouri sau mesaje. Proiectul „The Perfect Stranger” te va ajuta să aduci un strop de căldură în sufletul cuiva.

#3. Sondaj IMAS: Dacă duminică ar fi alegeri, doar cinci partide ar intra în Parlament 

60 la sută dintre alegători au luat deja decizia cu cine vor vota la scrutinul din 30 noiembrie. 9 la sută din alegători au spus că este posibil să decidă chiar în ziua votării. Dacă duminica viitoare ar fi alegeri, în Parlament ar accede 5 partide.

#4. A fost lansat paşaportul tânărului european 

Cu ocazia Săptămânii Tineretului, Tineretul Liberal Democrat din Moldova (TLDM) a lansat paşaportul tânărului european care conţine într-o formă concisă toate lucrurile bune care s-au întâmplat pentru tineri în ultimii ani. De asemenea, Organizaţia de Tineret a PLDM va organiza în cadrul acestei săptămâni un şir de acţiuni cu genericul „Înainte pentru tineri liberi, educaţi şi competenţi”.

#5. Au fost desemnați laureații Galei Premiilor pentru Tineret 2014 

Miercuri, 13 noiembrie, la Palatul Republicii s-a desfășurat unul dintre cele mai semnificative evenimente ale anului pentru tineret, Gala Premiilor pentru Tineret 2014, organizat de către Ministerul Tineretului şi Sportului.

#6. 9 idei care îl descriu pe Oleg Brega dintr-o altă lumină 

Oleg Brega este al doilea concurent electoral independent din alegerile parlamentare 2014, fiind candidatul #21 pe listă. Acesta şi-a făcut public programul său electoral şi a participat la mai multe emisiuni politice, dar prin intermediul articolului de mai jos, s-ar putea să-l vedeţi cu alţi ochi.

#7. Facebook lansează o unealtă video prin care puteți spune „Mulțumesc” prietenilor 

Facebook crede că prietenii voștri sunt centrul experiențelor voastre online, de aceea vă vine în ajutor cu o unealtă prin care puteți spune „mulțumesc”.

#8. Fund My School – noua platformă de caritate pentru instituțiile de învățământ din Moldova 

Încă un pas spre Europa ar fi renovarea și suplinirea necesităților instituțiilor educaționale. Educație calitativă – de aici pornește succesul țării noastre.

#9. Alătură-te acțiunii de salubrizare a cimitirului evreiesc în acest weekend 

În această sâmbătă, 15 noiembrie, un grup de tineri inițiază o acțiune de salubrizare a cimitirului evreiesc din Chișinău. Toți voluntarii de a contribui la această activitate, sunt așteptați la ora 13:00, la intrarea de pe strada Milano.

#10. Ce trebuie să știe un tânăr care votează pentru prima dată 

Pavel Postica este șeful Efortului de Monitorizare Promo-LEX, responsabil de buna desfășurare a acestuia. Coordonează activitatea echipei centrale care are drept misiune analiza datelor, comunicarea şi logistica. Pavel Postica este implicat în monitorizarea proceselor electorale, începând cu anul 2007.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *