Marian Lupu mulțumește tuturor cetățenilor moldoveni, din țară și de peste hotare

lupu22
Foto:Marian Lupu le mulțumește cetățenilor RM. PC:PDM

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, le-a mulțumit astăzi, 13 noiembrie, tuturor cetățenilor moldoveni, din țară și celor aflați peste hotare. Marian Lupu le-a dedicat cetățenilor succesul de astăzi, când Parlamentul European a ratificat, la Bruxelles, Acordul de Asociere a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Liderul democrat a transmis, de asemenea, mulțumiri tuturor reprezentanților statelor membre UE care sprijină procesul de integrare europeană a Republici Moldova.

„Este un moment istoric, pe care l-au făcut posibil oamenii Moldovei. Datorită lor, astăzi are loc dezvoltarea europeană, în stabilitate, a Republicii Moldova. Țara noastră contează și este respectată pe plan internațional. Alături de partenerii europeni, noi vom ocroti mai eficient familiile, vom genera locuri de muncă mai bine plătite, vom lupta împotriva sărăciei și corupției. Vom pune capăt tendințelor extremiste din societate”, a afirmat președintele PDM, Marian Lupu.

În opinia sa, obiectivele imediate ale Republicii Moldovei pe calea europeană sunt: menținerea unui climat de stabilitate politică și socială la nivelul țării, dezvoltarea economiei naționale la standarde înalte și întărirea instituțiilor democratice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *