Cu „The Fridge”, jocurile foamei vor rămâne în trecut

fridge
Foto:Aplicația „The Fridge” te va ajuta să gătești mai ușor doar cu produsele ce le ai la moment în frigider, PC: Facebook/ The Fridge

În cadrul proiectului Student Startup Camp, s-au adunat 11 echipe, membrii cărora sunt studenți și elevi dotați, care muncesc enorm pentru a dezvolta platforme și aplicații utile pentru Moldova, și de ce nu, celorlalte țări.

Anterior, a fost publicat un articol despre platforma de caritate pentru instituțiile de învățământ din Moldova „Fund My School”. Astăzi, #diez vă povestește despre o altă aplicație din cadrul proiectului Student Startup Camp, scopul căruia este de a dezvolta timp de 5 zile o idee, platformă sau aplicație, împreună cu echipa creată la început.

Ideea pe care o dezvoltă alți 8 studenți ai anului 2 și 3, reiese din necesitățile cotidiene cu care se ciocnesc oamenii, și anume: prepararea bucatelor.

Ți se întâmplă să deschizi frigiderul, după o zi încărcată și să nu ai imaginație culinară? Să ai prea puține ingrediente pentru a prepara o rețetă sofisticată de pe internet? Dacă răspunsurile tale sunt da, atunci să știi că această echipă dezvoltă o aplicație pentru tine, numită „The Fridge”.

Aplicațiile de pe piață propun rețete ce adesea necesită produse suplimentare pe lângă acelea pe care le are utilizatorul. „The Fridge”, însă, oferă rețete ce pot fi pregătite garantat, având la dispoziție doar produsele ce sunt în frigiderul tău la moment.

„The Fridge” va fi disponibilă pe platformele: Android, Windows Phone și Web.

Dacă proiectul vă pare interesant și folositor, puteți să-l susțineți prin Like-uri și să urmăriți evoluția acestuia pe pagina sa de Facebook.

Orice sugestie pe care o aveți în legătură cu aplicația, o puteți expedia pe adresa de email: fridge.startup@gmail.com sau completând formularul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *