Ce spune zodia ta despre obiceiurile tale pe Social Media?

ce mai nou
Foto:Ce spune semnul tău zodiacal despre comportamentul tău în Social Media, PC: Ilona Sergheevna/ Arhiva Personală

Mulți dintre cititorii noștri probabil s-au simțit enervați atunci când văd o serie de selfie-uri în news feed-ul său, sau când prietenii de pe Facebook sau Instagram se laudă de noile și frecventele cumpărături.

Semnul zodiacal al fiecăruia poate să spună multe despre persoana care suntem, caracterul care-l posedăm și, nu în ultimul rând, despre obiceiurile ciudate care le avem. Întreaga informație se referă și la obiceiurile din social media. Iată de ce, #diez a pregătit o informație prețioasă la acest capitol, însă nu fără de ajutorul portalului internațional de știri Elite Daily.

Berbec (20 Martie – 19 Aprilie)

Berbecul tinde mai mult spre partea ego a spectrului zodiacal, reiese că berbecii sunt cei care-și perfecționează, spre exemplu, pozele prin diferite editoare foto. Înainte ca un prieten al acestuia să posteze o poză cu un berbec, persoana dată neapărat trebuie să vadă poza și să o modifice în mii de feluri.

Revizuirea tagurilor pe Facebook nu este un exercițiu de practică, ci o religie.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)

Persoanele sub semnul taurului sunt tipul de oameni care postează informație și poze cu noile sale achiziții de lux, întrucât aceștia tind a fi un pic materialiști. Ei iubesc să facă paradă din lucrurile pe care le-au achiziționat.

De asemenea, taurii posedă tendința de a urma liderul, astfel tu însuți știi că ei sunt cei ce postează poza aia, pe care ei au văzut-o deja de o mie de ori. Taurii sunt sensibili, iată de ce ei fac parte din tipologia de oameni care șterg orice feedback negativ primit pe rețelele de socializare.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)

De fapt, nici nu știi cum gemeni se simt în acest moment – fericiți sau puțin mai triști. Tu mereu vei crede că ei profită de viață, întrucât vor posta o sumedenie de poze ca să-ți demonstreze acest lucru.

Uneori, pare că gemeni trăiesc o realitate falsă prin lentila aparatului foto. Astfel, dacă vezi că cineva se laudă de o viață glorioasă pe Instagram, e mare șansa ca acest utilizator să fie sub semnul gemeni, și o mai mare șansă e că, totuși, lucrurile să nu pară atât de perfecte precum sunt în poze.

Rac (21 Iunie – 22 Iulie)

Într-o zi, postarea unui rac va fi plină de fericire, iar în alta – plină de emoții negative. Feed-ul lor este plin de postării contradictorii, întrucât emoțiile lor tind să oscileze.

Racii sunt dedicați trecutului, iată de ce în postările lor vei vedea atât de multe TBT-uri*.

Leu (23 Iulie – 23 August)

Leii mereu postează poze cu prietenii, întrucât acest semn zodiacal tinde spre a fi plin de fluturași sociali. În plus, mereu poți conta pe un leu pentru un colaj de zi de naștere, chiar de pozele demonstrează mai mult aspectul fizic plăcut al leului.

Pe partea opusă a spectrului, leii sunt egocentriști, așa că să nu fii surprins de vei găsi o sumedenie de selfie-uri pe feed-ul lor – leii vor face tot posibilul ca să mențină imaginea impecabilă atât timp, cât e posibil.

Fecioara (24 August – 22 Septembrie)

Persoanele sub semnul fecioarei tind să fie perfecționiste, astfel nu pare a fi o surpriză faptul că ei sunt copleșiți de Social Media.

Titlurile pozelor unei fecioare sunt extrem de bine-gândite, iar însăși imaginile trec prin nenumărate filtre de editare – pozele unei fecioare niciodată nu vor fi făcute publice până nu vor fi perfecte.

Balanță (23 Septembrie – 22 Octombrie)

Dacă cineva postează constant poze cu a doua jumătate, la sigur persoana dată e născută sub semnul balanței. Feed-ul acestui semn zodiacal este plin de poze mai cheesy de cuplu, explicația fiind necesitatea extremă a unei susținere constante din partea iubitului sau iubitei.

De asemenea, în perioadele mai singuratice ale sale, balanța va posta multe poze, tweet-uri și citate despre timpurile mai întunecate ale ei.

Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Scorpionul este omniprezent când vine vorba de Social Media. El este cel mai emoțional dintre toate semnele zodiacale și cel mai competitiv.

Tonele de citate sau orice altceva care le va aduce like-uri vor inunda timeline-ul tău, astfel încât tu să înțelegi extrem de clar cât de emoționali și competitivi sunt.

Săgetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Săgetătorii adoră postările pline de umor, chiar de unele din ele sunt brutal de oneste sau sunt distribuite pentru simplul amuzament. Ei niciodată nu se ascund, iar tot ce ei postează va fi o reflecție a stării lor de spirit, întrucât săgetătorii încearcă să-i mențină pe toți amuzați.

Capricorn (22 Decembrie – 9 Ianuarie)

Capricornii sunt extrem de preocupați de exteriorul lor, prin urmare, ei pun un prea mare accent pe cantitatea de like-uri adunate la postările lor. Nu le pasă dacă poza nu este exact ceea ce ar dori să posteze – dacă aceasta va fi extrem de vizualizată, ea merge direct spre Interweb**.

Vărsător (20 Ianuarie – 18 Februarie)

Vărsătorii vor posta ce doresc și în orice moment o doresc. Lor nu prea le pasă ce vor zice restul, prin urmare, vărsătorii constant vor posta citate și poze controversate fără ca să măsoare de șapte ori înainte.

Peștii (19 Februarie – 20 Martie)

Peștii, într-o oarecare măsură, înfloresc la orice reuniune, prin urmare, vei vedea poze de-ale lor unde nu s-ar duce. Ei au suflete creative din fire, astfel poți fi martorul a sute de citate distribuite pentru ca să-i inspire pe alții.

Întrucât ei sunt extrem de creativi, ei vor dedica ceva timp ca să aleagă filtrele și culorile potrivite pentru pozele sale.

 

NB!
* TBT sau throwback Thursday este un termen de Social Media utilizat pentru a aduce aminte anumite lucruri, întrucât pe net toți prezintă evenimentele din diferite puncte de vedere: aici/ acum/ recent
** Interweb este un termen sarcastic utilizat pentru internet. Acest termen deseori este utilizat în contextul unei parodii, privind lipsa de experiență, de abilități și incoerența unui utilizator de net.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *