Ce ascultăm azi, vineri seara? #Dirty Art Club – dream-beats la început de noiembrie

maxresdefault
Foto:Dirty Art Club PC: www.geekandspell.co.uk

Relaxare. Întins pe divan. La un pahar de vin roșu sau o ceașcă de ceai fierbinte, savurată cu persoana dragă, #diez ți-a pregătit o mică escapadă muzicală. Într-un cuvânt – vineri seara.

În ritmuri psihedelice cu iz de noiembrie, prima seară de vineri a acestei luni o petrecem cu Dirty Art Club – o trupă americană care îmbină muzica electronică cu unele elemente psihedelice de dream-beats și hip-hop.

 

PC: dirtyartclub.bandcamp.com
PC: dirtyartclub.bandcamp.com

Originari din Charlotte (Carolina de Nord, SUA), cei doi membri ai trupei: Madwreck și Matt Cagle, s-au lansat în 2011 cu „Heavy Starch” – albumul înregistrat în cadrul Soulspazm Records, care a făcut furori printre rândurile amatorilor de muzică electronică din SUA.
A urmat apoi un alt val de piese originale, compilate în albumul „Hexes” (iulie, 2012) și „Vermilion” (mai, 2013), înregistrat împreună cu Phonosaurus Records.

 

Brewz Music and Arts Festival 2013 PC: Josh Gooch
Brewz Music and Arts Festival 2013 PC: Josh Gooch

Potrivit băieților, următorul album Dirty Art Club va apărea în 2015 și va fi intitulat „Basement Seance”. Dacă ești intrigat de primele piese care vor fi incluse în următorul album, urmărește pagina de Facebook a trupei.

 

PC: dirtyartclub.bandcamp.com
PC: dirtyartclub.bandcamp.com

Până atunci, însă, delectează-te cu playlistul „dirty” pe care ți l-am pregătit:

Fii cu urechea pe #diez.

Taguri: #playlist
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *