Un tânăr oferă o călătorie gratis în jurul lumii, tizei fostei sale iubite

1524747_10100704074891286_691457861_n
Foto:PC: Facebook/Jordan Axani

Te numești cumva Elizabeth Gallagher? Ai cumva un pașaport canadian și nu ai planuri pentru acest Crăciun? În așa caz un tânăr canadian, pe nume Jordan Axani, are o propunere pentru tine!

Tânărul Axani, în vârstă de 28 de ani, trecut recent printr-un proces dificil de despărțire cu iubita sa, Elizabeth Gallagher, a rămas cu o mică problemă: o călătorie în jurul lumii rezervată pentru cei doi în perioada vacanței de Crăciun. Nevrând să se piardă jumătate din călătorie, Axani este predispus să ofere această oportunitate femeii care se încadrează cerințelor necesare. Vacanța include opriri în orașele: New York, Milano, Praga, Paris, Bangkok, New Delhi și Toronto.

„Putem călători împreună și vedea lucruri nemaipomenite – sau nu. Sunt o persoană degajată și iubesc să trăiesc o viață spontană, așadar dacă vrei să călătorești cu mine (și nu ești pe lista ucigașilor), atunci nu ezita! Interesul meu primordial este acela ca persoana norocoasă să se simtă foarte fericită pe parcursul călătoriei. Oferta include numai zborurile, deoarece odată cu despărțirea am reușit să anulez restul rezervărilor”, a anunțat Axani.

Cu toate acestea, să fii numită Elizabeth Gallagher nu este unica condiție. Iată care sunt restul cerințelor necesare pentru a câștiga această vacanță de vis.

#1. Să fii rațională, inteligentă și (preferabil) interesantă.

#2. Să fi avut mereu dorința de a călători, dar probabil nu ai avut oportunitatea sau banii necesari pentru aceasta.

#3. Să te numești Elizabeth Gallagher și să ai pașaport canadian.

#4. Să fii gata pentru o experiență de viață destul de spontană, care într-o zi, va fi o istorie ce o vei povesti copiilor tăi.

#5. Răscumpăr-o în viitor. „Am fost un om norocos în viață, iar acesta este modul prin care vreau să întorc ceva universului. Fă un lucru asemănător într-o bună zi”, s-a exprimat Axani.

Cei interesați sau care cunosc o asemenea persoană, care ar putea beneficia de această oportunitate, pot accesa aici.

Sursa: people.com

P.S.: #diez consideră că orice posesoare de pașaport canadian poate să-și schimbe numele și voilà!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *