Noiembrie: previziuni fierbinți pentru cea mai pasională lună a zodiacului

collage
Foto:Horoscopul pentru luna noiembrie 2014. PC: colaj #diez

Luna noiembrie are potențialul de a-ți schimba viața radical, potrivit astrelor. În special pe plan sentimental au loc multe schimbări majore. Unele relații se vor oficializa, iar altele se vor destrăma. Planetele își fac de cap determinându-ne să fim impulsivi și să riscăm totul. Află de ce ești în stare în acestă lună a pasiunii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul, ca una din cele mai pasionale zodii din zodiac se manifestă din plin în această lună. Fiind cel mai sexual și emoțional semn zodiacal, acest nativ nu poate simți atracția profundă față de o femeie pe care nu o iubește.

Dat fiind faptul că e luna ta, astrele te ridică în al nouălea cer, căci într-adevăr trăiești clipe minunate alături de persoana dragă. Există între voi multă afecțiune și înțelegere. În această perioadă decideți că este momentul să oficializați relația sau să întemeiați o familie. Pentru femeia norocoasă, luna noiembrie îți poate aduce un inel pe deget sau vestea că ești însărcinată.
Se pare că totul se întâmplă în această lună pentru voi și în timp ce vă organizați programul cât puteți de bine, rezervați-vă puțin timp și pentru situații neprevăzute sau, după caz, prelungiri în ceea ce privește interacțiunea amoroasă.

Experiența trecutului relațional vă spune ca ați apăsat din nou cam tare pedala accelerației, însă nu va uitați numai la reacțiile partenerului, chiar dacă sunt sincere, uneori este nevoie sa fiți în permanență inventivi pentru a evita eventualele recidive în timp. Vă simțiți minunat în acțiune atunci când este vorba de programul amoros nocturn, însă nu uitați că oricât de maestru ați fi în planificarea escapadelor, nimeni nu poate rezista la infinit fără să i se poată lua urma, așa că nu dați ocazia persoanei iubite să vă fie și ea la rândul ei mai puțin fidelă.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

În luna noiembrie faci tot felul de năzbâtii în plan sentimental. Ești dornică să cunoști bărbați, să flirtezi cu ei și să-i joci pe degete. Dacă ai deja un iubit, ai grijă, căci îl vei face gelos, dar tot tu îl vei împăca pentru că ai mult umor și știi să-i provoci buna dispoziție. Ai o energie erotică ieșită din comun, iar în așternut vei face ravagii!

Atenția la detalii a partenerului de viață vă poate deranja în aceste clipe mai mult decât de obicei, însă puteți aprecia faptul că el a crescut și este în stare sa observe lucruri pe care înainte aproape că nu le mirosea, așa că felicitați-l pentru intuiția pe care și-a dezvoltat-o, chiar dacă v-ați certat zdravăn în urma acestei evoluții. Bucuria senzuală a iubirii atinge și ea cote maxime și dacă până acum v-ați îndrăgostit cu greu de cineva, veți putea descoperi că acolo unde emoțiile sunt puternice, barierele pot fi trecute și veți găsi situația cu atât mai spectaculoasă cu cât pare că nu ați observat-o apropiindu-se ci ați sesizat-o doar atunci când ați simțit iubirea în ceafă.

Sunteți dominant în relația voastră, dar mai mult ca oricând dacă vreți să vă păstrați acest statut și pe viitor, este cazul să schimbați ceva și ați putea începe cu felul în care o faceți pe partenera voastră să simtă că în iubire nu există granițe, veți avea numai de câștigat dacă îi veți permite măcar în intimitate ca imaginația să îi zboare liber.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

În luna noiembrie trăiești unele experiențe cu atâta pasiune, de parcă totul s-ar întâmpla pentru prima oară. Planetele te determină să pui dragostea pe primul loc și să lași cariera pe locul doi. În luna noiembrie, faci orice pentru iubitul tău, lucru care, evident, îl va surprinde în mod plăcut. Este vremea propice pentru îndrăgostire sau, dacă ai deja o relație, pentru reînvierea sentimentelor de la început.
Ești foarte motivat și hotărât să preiei inițiativa în plan sentimental. Dacă ți-ai propus să realizezi ceva, treci rapid la acțiune. Marte se află în Capricorn și, pe lângă decizie și dinamism, iți conferă înclinații pasionale și iți accentuează instinctul sexual.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Aflat în casa cuplului Vărsătorului până în august 2015, Jupiter creează un background favorabil în plan sentimental. Relația se dezvoltă armonios, vă propuneți să faceți lucruri mari împreună, partenerul/partenera traversează o perioadă norocoasă. În acest plan amoros, atitudinea ta calmă și înțeleaptă readuce echilibrul în relația de cuplu. Îți privești iubitul ca pe un complice și începeți să faceți mai multe activități împreună. Pe această cale vă apropiați și mai mult. Dacă ești singură, în această perioadă poți găsi un bărbat care te face cu adevărat fericită, pentru că știi ce vrei.

Dacă ești singur(ă), poți să legi o nouă relație. Dacă ești într-o relație apăsătoare, lipsita de perspectivă, te desprinzi cu ușurință. Cam așa sună lucrurile în mare.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Pești (19 februarie – 20 martie)

În luna noiembrie vei fi în căutarea sufletului pereche, sau, dacă l-ai găsit, te vei gândi deja la măritiș. Venus îți accentuează latura romantică, iar planeta Marte te determină să acționezi impulsiv. E cazul să te înarmezi cu multă răbdare și diplomație, ca să nu-ți sperii iubitul sau pretendenții. Măiestria voastră în abordarea problemelor relaționale se mărește din clipă în clipă, dar acest lucru aduce de la sine și provocări relaționale din ce în ce mai puternice, astfel că este de preferat să nu întindeți coarda prea tare, pentru că există șanse să se rupă.

Finanțele joacă un rol important în viața de cuplu a Peștilor în această perioadă.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sunteți din ce în ce mai supuși autorității sexuale a partenerului la început de lună, astfel că nu vă rămâne decât să dați dovadă de inventivitate pentru ca nici unul dintre voi să nu se plictisească prea repede în această lună a plăcerilor de așternut. Deveniți și mai cuceritori în aceste clipe și dacă pe vremuri o făceați doar din dorința de a demonstra că sunteți cel mai bun în acest domeniu, acum o faceți mai ales pentru a simți că vă bucurați de viață la cote maxime.

Unele provocări din trecut ar putea reveni sub o formă de nerefuzat, însă tot acolo veți vedea și pericolul ce vă paște, dacă decideți să vă manifestați într-un mod prea autoritar, așa că alegeți cu înțelepciune.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii caută relații stabile, de lungă durată și sunt extrem de loiali. Întotdeauna își susțin partenerul/a. Sunt foarte generoși în relații, din toate punctele de vedere: financiar, sexual, ca sprijin și ca timp. Nopțile petrecute cu acești nativi vor fi pline de senzualitate, plăceri și multe altele.

Noiembrie 2014 este pentru Tauri o lună intensă emoțional, importantă și plină de înțelesuri. În această lună simți nevoia să-l ai aproape pe iubitul tău. Lui îi vei dedica toată atenția ta. În această perioadă, iubirea voastră va deveni mult mai pasională. Așadar, iubirile vechi vor renaște din propria cenușă, iar dacă ești singură, ai toate șansele să te îndrăgostești.

Lucrurile care ies acum la iveală în relația voastră vă ajută să vă vedeți cu alți ochi partenerul și chiar să vă minunați de inventivitatea de care dă dovadă în rezolvarea situațiilor de viață, iar acest lucru s-ar putea finaliza benefic acum pe plan financiar.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Viața alături de un nativ în Gemeni este plină de suișuri și coborâșuri. Acești nativi sunt curioși și dornici de a experimenta din punct de vedere sexual. Au mereu un șarm tineresc și reușesc cu destul de multă ușurință să seducă toate persoanele care le pică cu tronc.

În luna noiembrie faci impresie bună tuturor, dar mai ales partenerului de cuplu, care nu va mai conteni cu complimente la adresa ta. Ai toate motivele să te simți adorată de bărbații din jurul tău. În această perioada primești multe invitații indecente, așa că dacă ești singură, ai de unde alege! E o luna în care ai maximă încredere în tine.

Bunul mers al relației existente sau înfiriparea unei relații noi depind mult de comunicare. Comunicarea este arma cu care seduci, instrumentul cu care poți armoniza, echilibra, întări sau dezvolta legăturile de suflet. Comunicarea trebuie însă să se bazeze pe afinități intelectuale sau spirituale. Afecțiunea și dorința se procesează mai întâi în minte și se fortifică prin cuvinte.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Noiembrie este pentru Raci cea mai pasională lună din 2014. Luna aceasta va fi greu să fugiți de iubire, însă nu uitați că nu tot ceea ce vi se va propune va fi înspre bucuria voastră reală, așa că gândiți-vă bine înainte de a alege să vă lăsați cuprinși în acțiune de valul emoțiilor, ați putea regreta mai târziu faptul că v-ați aruncat așa ușor înainte.

În luna noiembrie nu știi cu ce să alegi: cu rațiunea sau cu inima? Vei fi prinsă între responsabilități și tentații. Poți fi prinsă într-o idilă cu un bărbat care nu vrea să aveți o relație serioasă. Indiferent cât de serioasă e relația în care te afli, ai mai multe așteptări de la bărbatul de lângă tine.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Leu (22 iulie – 22 august)

Fanteziile erotice ale Leului gravitează în jurul dorinței partenerului pentru el. În general sunt plini de imaginație și creativitate, fapt care se reflectă și în acțiunile lor din dormitor. Le place să își arate latura sălbatică în pat, dar și să își pună în practică fanteziile.

Cu Jupiter în Leu, te poți baza oricând pe o mare încredere în farmecul personal, pe o robustă vigoare sexuală și pe un avânt romantic care abia așteaptă să fie stârnit. Flirturile și jocurile sentimentale îți cresc pulsul și vor face din fiecare zi a lunii noiembrie, o aventură. În plan sentimental vei acționa după cum îți dictează instinctele, fără să ții cont de părerea celorlalți. Preferi să te relaxezi, să seduci și să trăiești clipe de pasiune.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nimic nu se compară cu magnetismul pe care îl emana Fecioarele în noiembrie 2014. Conjuncția Marte-Pluto, care se formează în casa dragostei Fecioarei, are o încărcătură sexuală năucitoare, care îi fascinează pe ceilalți și care te face să resimți impulsuri și pasiuni de care probabil că nu te credeai în stare. O astfel de configurație poate crea atracții irezistibile și trăiri erotice memorabile.

În această lună planeta Marte îți oferă mult curaj și energie, iar această influență astrală îți va aduce în plan sentimental numai lucruri bune. Dacă ești singură, în această perioada vei avea impulsul să flirtezi și să începi idile incitante, la care doar visai. Dacă ai deja un iubit, adu pasiunea în relație, dar fără să fii prea impulsivă.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Partenerul Balanță este devotat și grijuliu. Apreciază timpul și atenția oferite lui și are grijă, la rândul sau, să ofere măcar la fel de mult cât primește. Deși acești nativi sunt axați pe corectitudine și egalitate, de foarte multe ori uită nevoile personale și se axează mai mult pe satisfacerea partenerului/partenerei.

În luna noiembrie, ar fi indicat să nu îți asumi niciun fel de risc în plan sentimental. Planetele vor face că lucrurile să se petreacă subit și iremediabil, așa că trebuie să fii foarte precaut. Ești predispus să trăiești povești de dragoste secrete, fără un final fericit. Dacă nu pui cărțile pe masă, riști să rămâi deziluzionat.

Prima parte a lunii noiembrie 2014 ar putea fi cam incomodă pentru Balanțe, dar partea a doua compensează din plin. S-ar putea să intre cineva nou în viața ta sau să ai un alt motiv de fericire nesperată.

PC: illustrationserved.com
PC: illustrationserved.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *