(video) Urmărește cea de-a doua emisiune a primului business reality show din Moldova

36293266
Foto:Urmărește a doua emisiune a reality show-ului moldovenesc „Business Factory”

Elevi sau tineri cu experiență; pasionați de sport, muzică, shopping, obiecte hand-made sau ceremonii de ceai, cu experiență în voluntariat sau zboruri de mii de kilometri în calitate de însoțitori de bord.

Aceștia sunt participanții reality show-ului „Business Factory” pe care îi poţi cunoaște mai bine în cea de-a doua emisiune a proiectului, pentru a-l putea alege pe cel mai bun aici.

În această săptămână, cei 7 tineri au purces la implementarea ideilor de business în afaceri reale.

La prima întâlnire de Coaching, participanţilor li s-au explicat câteva reguli din cadrul proiectului, valabile şi pentru lumea businessului. Aceştia au aflat care sunt aspectele cheie de care trebuie să ţină cont atunci când îşi aleg nişa, modele de generare a clienţilor, platformele pentru promovarea afacerii şi lucrul cu ele, dar şi o multitudine de termeni şi definiţii noi.

Spre final, tinerii au primit şi temele pe acasă, pentru care au la dispoziţie exact o săptămână. A nu face tema pe acasă nu reprezintă o alternativă pentru „Business Factory”, de aceea află în următoarea emisiune cum s-au isprăvit cei 7 cu toate sarcinile, care dintre ei au obţinut cel mai bun rezultat şi ce feedback au primit de la mentori.

Mai mult, organizatorii au decis să-i scoată pe proaspeţii antreprenori din zona lor de confort şi să le testeze abilităţile de negociatori. Despe ce este vorba, vei afla sâmbăta viitoare, la ora 20.00, doar pe MBC TV.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *