Cele mai fără de pudoare știri de pe #diez din 4 noiembrie

IMG_1220
Foto:Expoziția personală de pictură a artistei Olesea Cauș

Luna noiembrie a început frumos, atât afară cât și pe Facebook. Mai rămâne să ne obișnuim cu noile rute de microbuz și toamna se fa sfârși frumos

#1. Care sunt locurile unde tinerii preferă să facă sex? 

Manifestarea dragostei, sentimentul care generează atât atașament sentimental, cât și fizic, iese, deseori, din limitele dormitorului și tinerii, în căutarea senzațiilor tari, explorează locuri noi pentru a întreține relații intime. Care sunt preferințele tinerilor, cât sunt ele de neobișnuite și care ar fi riscurile, potrivit expertului, atunci când sexul se face dincolo de cearșafuri moi, aflăm din următorul material.

#2. Cele mai strategice stații din centrul Chișinăului la care să aștepți microbuzul 

Din 1 noiembrie s-au schimbat traseele rutelor de microbuze din Chișinău. Locuitorii orașului sunt încă buimăciți de schimbări, apar multe aplicații și hărți cu noile trasee, dar totuși: Unde să aștepți microbuzul dacă ești în Centru și ai nevoie să te duci într-un alt sector?

#3. Sloganele Oneste ale brandurilor din Republica Moldova 

Outbox Ent., o agenție care se ocupă cu event management și promovare creativă, a lansat azi prima serie de slogane oneste ale mai multor branduri și partide politice din Republica Moldova.

#4. De ce faptul că nu poți rămâne însărcinată în timpul menstruației nu este chiar un mit? 

De multe ori, miturile despre sex apar din cauza confuziilor ce se produc în urma utilizării incorecte a termenilor medicali, sau din cauză că neglijăm faptul că fiecare persoană este un individ aparte, și anumite procese se desfășoară diferit pentru toți.

#5. Burse la care să aplici în timpul studenției 

Bursele reprezintă o îndemnizație lunară, acordată studenților ciclului I şi II, care își realizează studiile prin învățământ la zi, în scopul stimulării activității şi sprijinului social. În perioada anilor de studii, în cadrul universităților, școlilor profesionale sau colegiilor, tinerii sârguincioși pot opta pentru două tipuri de burse: cele finanțate din bugetul de stat sau cele extrabugetare.

#6. Impresionismul în picturile artistei Olesea Cauș 

Luni, 3 noiembrie, la Galeria „Artium”, din incinta Hotelului Leogrand, a avut loc vernisajul expoziției personale de pictură a tinerei artiste Olesea Cauș. Vizitatorii au putut admira 22 de tablouri pictate în impresionism.

#7. Aplică la un curs online gratuit pentru a-ți dezvolta gândirea critică 

Dacă dorești să-ți cultivi cunoștințele în gândirea critică și să înveți să comunici mai eficient cu cei din anturajul tău, aplică la un curs online gratuit.

#8. 10 lucruri pe care să le faci atunci când ești student 

Perioada când ești student este una cu adevărat specială și nu se compară cu nicio alta perioadă din viața noastră. Dar timpul trece repede și uneori vrei atât de mult să poți ține în loc măcar puțin pentru a te bucura cât mai mult de el.

#9. Test electoral – platforma online care te ajută să alegi candidatul potrivit 

Un grup de initiaţivă civică a lansat astăzi, 3 noiembrie 2014, proiectul online Test Electoral – TestElectoral.md. Acesta își propune transparentizarea opţiunilor politice ale concurenților electorali, în ajunul alegerilor parlamentare din 30 noiembrie.

#10. Locuri turistice din Glodeni care excită privirile vizitatorilor

Moldova noastră are cu ce se mândri la capitolul obiective turistice impresionante. Iar dacă îți propui să intri în profunzimea acestora, noi îți recomandăm să redescoperi locuri nemaipomenite în orășelul Glodeni, amplasat la nordul republicii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *