(vox) Care sunt locurile unde tinerii preferă să facă sex?

Fotor1107180021
Foto:PC: colaj #diez

Manifestarea dragostei, sentimentul care generează atât atașament sentimental, cât și fizic, iese, deseori, din limitele dormitorului și tinerii, în căutarea senzațiilor tari, explorează locuri noi pentru a întreține relații intime. Care sunt preferințele tinerilor, cât sunt ele de neobișnuite și care ar fi riscurile, potrivit expertului, atunci când sexul se face dincolo de cearșafuri moi, aflăm din următorul material.

 

v

 

#1. Viorel Belinschii (22 ani): „Cu toții am dori ceva mai neobișnuit și ieșit din comun, locuri în care nu se poate să faci sex. M-ar captiva să fac sex în ascensor sau în oficiu, unde ar fi cel mai mare risc de a fi observat de cineva. Nu cred că acestea ar fi locurile ce ar putea cauza infecții sau alte maladii. Totuși acasă, în pătuc, este cel mai călduț și cel mai sigur.”

 

 

 

 

#2. Victoria (20 ani): „Nu se pune problema cât e de sigur locul unde ar putea face tinerii sex, dar cât e de comod, deoarece nesigur poate fi și în dormitor, însă contează cum se simt ambii parteneri și dacă nu sunt incomodități, care ar putea duce la un sex eșuat. Eu sunt o tradiționalistă și mie nu-mi plac experiențele de genul ăsta, chiar dacă probabil sunt cupluri care, pentru a înlătura monotonia din relație, recurg și la astfel de „idei”. La noi în Moldova, mai rar, însă, auzi sau vezi astfel de cazuri, deoarece moldovenii sunt mai retrași. Dar, din câte știu, riscul face ca atracția să fie mai mare și dorința mai arzătoare. Acesta ar putea fi motivul pentru care unii aleg sa facă dragoste în alt loc, decât dormitorul.”

 

#3. Ion (21 ani): „Visez să fac sex într-un balon cu aer cald, pentru că e ceva neobișnuit și neîncercat de alții. În plus, este multă adrenalină, pe care, la sigur, fetele o iubesc. La fel, e o atmosferă foarte romantică. Nu aș vedea care sunt riscurile întreținerii relațiilor intime în balon, pentru că nu poți fi văzut de nimeni, iar să cazi din balon este posibil numai în cazul în care alegi poziții sofisticate.”

 


#4. Livia (18 ani):
„Mi-ar plăcea să fac dragoste în mijlocul pădurii, într-o poiană de flori, înconjurată de mirosul naturii. Mi-ar plăcea și în ascensor, dar să fie unu din ăla vechi, care merge greu. Pe malul mării, pe nisipul fierbinte ar fi cel mai senzual și romantic. După părerea mea, e mai bine să faci sex într-un loc riscant, în parc, pe scările unui bloc, într-un loc public, etc., deoarece gândul că e posibil în orice secundă să vină cineva, mărește de câteva ori acest hazard. Da, e bine și în patul tău, în siguranță, dar riscul face minuni.”

 

 

#5. Cristina (19 ani): „Locurile preferate pentru a face sex sunt apartamentul prietenului meu și acoperișul blocului în care se află apartamentul. Locul meu de vis ar fi sau un pat cu multe-multe perne, într-o casă, ceea ce e sigur și intim, ori într-un loc gen Marele Canion, ceea ce e complet nesigur și periculos. Totul este în dependență de dispoziție și de dorința de a ieși din zona de confort.”

 

an

 


#6. Anatol Remizovschi (22 ani):
„Eu prefer să fac sex pe pat, dar am încercat și în bucătărie și în baie. Cred că trebuie să experimentăm. Aș mai încerca într-un bazin, căci îmi este interesant, la fel la saună și în avion, însă acestea rămân a fi vise.”

 

 

 

####

Galina Lescodirector al Centrului de Sănatate Prietenos Tinerilor „Neovita”: „Igiena intimă este un factor important pentru a avea un sex armonios și fără riscuri. Este important de ținut cont ca locurile unde tinerii au relații sexuale să nu fie murdare și infectate. Pentru a menține igiena, sunt necesare șervețele umede antiseptice și utilizarea prezervativului, întrucât acesta va preveni infectarea cu boli cu transmitere sexuală. De neuitat este dușul înainte și după actul sexual. Dacă cuplul dorește să nu fie conservator, să experimenteze, atunci când nu este acasă sau se află într-o călătorie, este util de ținut cont și de condițiile climaterice și sanitare, pentru că, pe lângă boli venerice, organismul poate obține infecții urinare, inflamații ale organelor genitale, provocate de bacteriile Stafilococ, E Coli, ș.a.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *