Platforma electorală a PDM este susținută de Partidul Socialist European

lupubrau
Foto:Lupu oferindu-i un brâu moldovenesc liderului Partidului Socialiștilor Europeni, Serghei Stanișev PC: PDM

Liderul Partidului Socialiștilor Europeni, Serghei Stanișev, în fruntea unei delegații de parlamentari europeni, a venit la Chișinău pentru a participa la evenimentul de lansare a Platformei electorale a PDM.

Serghei  Stanișev, în cadrul unei conferințe de presă susținută în comun cu președintele PDM, Marian Lupu, a avut  cuvinte de apreciere și de susținere pentru Partidul Democrat, singura formațiune din Moldova membră al Partidului Socialiștilor Europeni. „Reprezentăm o familie numeroasă în Parlamentul European. Am venit la Chișinău ca să exprimăm solidaritatea parcursului european al Moldovei și să acordăm sprijinul nostru pentru partenerul nostru de încredere – Partidul Democrat”, a declarat Stanișev.

Europarlamentarul a subliniat că PES este alături de Partidul Democrat, pentru că împărtășesc aceleași valori și au obiective similare. „PDM este un partid modern și pro-european, care pledează pentru apropierea Moldovei de Uniunea Europeană, atent la problemele și nevoile cetățeanului obișnuit.”

„Apropierea dintre PDM și Partidul Socialiștilor Europeni este și ea o parte din avansarea Moldovei pe calea integrării în Uniunea Europeană”, a declarat Marian Lupu.

Ca semn al acestei relații de prietenie, Marian Lupu i-a oferit liderului socialiștilor europeni, Serghei  Stanișev, din partea PDM, un brâu moldovenesc autentic.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *