(video) Un tânăr de 19 ani a încercat să mituiască polițiștii cu 15 mii de lei

dscn7134
Foto:Un angajat al INP a refuzat mită de 15.000 de lei PC: IGP

Un inspector de patrulare a refuzat să ia mită în sumă de 15.000 de lei de la un bărbat reținut cu droguri. Inspectorul se afla în timpul misiunii de serviciu pe str. Ceucari din sectorul Poșta Veche al Capitalei, când în jurul orei unu noaptea, i s-au părut suspecți doi tineri.

În momentul în care polițistul s-a apropiat de tineri, unul dintre ei a aruncat o seringă, ceea ce i-a făcut pe oamenii legii să cheme grupa operativă pentru a reține persoana, care a încercat de mai multe ori să propună bani polițiștilor, de fiecare dată mărind suma mitei. De remarcat, că individul, de 19 ani, avea un comportament agresiv, specific consumatorilor de droguri.

Mai târziu, fiind percheziționat la Inspectoratul de Poliție din sectorul Râșcani, asupra tânărului a mai fost găsită o seringă cu droguri „amfetamina”, un pachețel de marijuana, un laptop și un telefon mobil, ambele noi, și o sumă de bani în valoare de 700 de euro, 1.200 de dolari și 5.000 de lei.

În acest caz, a fost pornită o urmărire penală. Pentru „păstrare de droguri și corupere activă” acesta riscă până la 6 ani de închisoare și până la 80.000 de lei amendă.

dscn7132

dscn7133

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *