(video) Tinere din Moldova racolate pentru servicii sexuale în Emiratele Arabe Unite

prostitute-3
Foto:PC: Businessinsider.in

Capul unei grupări criminale, o femeie de 33 de ani, în comun cu un cetățean străin, de 35 de ani și alți complici din EAU, pe parcursul ultimilor 4 ani, au organizat și racolat fete din regiunea de nord a țării și le impuneau să presteze servicii sexuale în Emiratele Arabe Unite.

Membrii grupării racolau victimele, ulterior ele erau preluate de alţi membri, care aveau rolul de a le organiza migrațiunea ilegală în EAU. Pentru aceasta, iniţial, victimei i se organiza deplasarea în Ucraina, iar ajunse la destinație, fetele erau preluate de alți membri și deposedate de acte. O parte dintre tinerele recrutate, fiind amenințate și influențate psihologic erau supuse exploatării sexuale și pe teritoriul municipiul Chișinău.

Zilele trecute, capul grupării a fost reținută în flagrant, în timpul primirii unei tranșe de bani de la una dintre victime, obținuți în urma prestării serviciilor sexuale pe teritoriul Moldovei.

În urma percheziției la domiciliu suspectei, forțele de ordine au ridicat acte și pozele mai multor tinere, cât și o agendă în care capul grupării își nota evidența banilor obținuți pe cale criminală. În acest caz au fost inițiate 2 cauze penale privind traficul de ființe umane, iar suspecta principală a fost arestată pentru 30 de zile.

La moment sunt identificate cel puțin 6 persoane care au avut de suferit de pe urma acțiunilor criminale a acestei grupări, totodată poliția continuă investigațiile în vederea identificării altor victime și reținerea tuturor complicilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *