Cele mai tomnatice știri de pe #diez din 17 octombrie

IMG_8899
Foto:vizitatori

Ne aflăm în chiar mijlocul toamnei, afară e un timp minunat, iar cititorii #diez caută mai mult știri pozitive și care să-i învețe ceva, iată ce au citit ei în ziua de vineri, 17 octombrie.

#1. Fuck the routine – cea mai bună publicitate pentru a promova o agenție de creație 

Ideea spotului îi aparține slovacului Matus The First, care spune că așa a creat prima publicitate pentru sex, dar în același timp a adus un plus mare de imagine companiei la care el lucrează: Metropolitan Film Institute.

#2. După primul act sexual fata își modifică aspectul fizic? Specialiștii dezmint mitul 

Mitul conform căruia, după primul act sexual, fata își modifică aspectul fizic, are mai multe proveniențe, ne asigură specialiștii. Fie că e vorba de curiozitatea umană, prejudecățile legate de virginitate, dar și rușinea de a comunica pe teme intime, acesta rămâne a fi doar un mit, pe care am încercat să-l dezmințim.

#3. Postere sovietice în stil pin-up girls 

Artistul, Valeriu Barykin, a încercat să combine stilul pin-up din SUA cu posterele din perioada sovietică. Acesta a spus că dacă nu ar fi existat propaganda precum lipsa sexului în URSS, posterele în stilul nou creat ar fi fost foarte populare.

#4. 20 de idei econome pentru costume de Halloween 

Ești în pană de idei pentru costumul de Halloween? Ai prea puțin timp la dispoziție, dar vrei cu tot dinadinsul să uimești prietenii de la petrecere. Uite aici o colecție de idei care nu vor scoate mulți bănuți din buzunarul tău.

#5. Tudor Chirilă îi îndeamnă pe resemnații și scârbiții de 18-25 ani să iasă la vot 

Campaniie de promovare a activismului civic, și anume de a ieși la vot, sunt și în România. Într-unul diin spoturi apare solistul formației Vama, Tudor Chirilă, care îi îndeamnă pe scârbiții și resemnații de 18-25 ani.

#6. Filmul autohton „La limita de jos a cerului” a fost înaintat pentru Premiul Oscar 

Filmul regizorului autohton, Igor Cobileanski, „La limita de jos a cerului” a fost înaintat pentru Premiul Oscar, la categoria „Cel mai bun film într-o limbă străină”.

#7. Emoția transpusă artistic în combinațiile monocrome dragoste-natură ale lui Ion Boicu 

Expoziția de fotografie monocromă, intitulată „Hidden Fellings” (din eng.: emoții ascunse) a artistului Ion Boicu a fost vernisată duminică, 12 octombrie, în incinta Galeriei Artium.

#8. Toamna în imagini superbe surprinse de fotograful Maxim Chumash 

Moldova este fără îndoială un loc minunat, iar aceasta ne-o demonstrează fotograful Maxim Chumash, care a postat pe pagina sa de Facebook imagini impresionate surprinse de acesta care ne demonstrează cât de frumoasă este Moldova pe timpul toamnei.

#9. 10 recomandări pentru tineri cum să reușească să fie cool în mediul online 

Comitetul Național No hate în Moldova vine cu o listă de 10 recomandări pentru a îți crea o imagine cool în mediul online. Voi ce credeți despre aceste recomandări?

#10. Din 1 noiembrie, microbuzele din Chișinău vor circula pe trasee modificate 

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a semnat astăzi, 17 octombrie, în faţa presei, dispoziţia prin care se stabilesc noile itinerare şi condiţiile de transportare a pasagerilor cu microbuzele pe rutele municipale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *