Donație de 730.000 euro pentru Institutul Mamei și a Copilului

ponta
Foto:Ponta la Institutul Mamei și a Copilului

Campania socială Renaşte Moldova a produs efecte nu doar în Moldova, dar și peste hotare: guvernul României s-a alăturat campaniei pentru modernizarea Institutului Mamei și Copilului, cu o donaţie de 730.000 euro.

“Faceți un gest extraordinar! Îi felicit pe cei care au inițiat acest proiect și pentru că ne-au spus și nouă cât este de important. Pentru mine, va fi o mare onoare să sprijin toate proiectele campaniei Renaște Moldova”, a spus premierul Victor Ponta, aflat la Chișinău, într-o vizită la Institutul Mamei și Copilului.

Campania de colectare de fonduri „Renaște Moldova” a fost lansată în luna aprilie, în cadrul unui concert de caritate organizat de fundația Edelweiss. Până acum, mai mulți oameni din țară, personalități din Moldova și din străinătate, președintele Nicolae Timofti, speakerul Igor Corman, oameni de afaceri și de cultură s-au alăturat campaniei și au transmis donații sau mesaje de susținere.

 

Oficiali la Institutul Mamei și a Copilului
Oficiali la Institutul Mamei și a Copilului

Campania are ca obiectiv colectarea sumei necesare pentru lucrări de reparații la maternitate, astfel încât mamele și copiii să beneficieze de îngrijire în condiții bune. O nouă etapă de colectare de fonduri va avea loc pe 19 octombrie, în cadrul unui Telemaraton găzduit de Andreea Marin, la Publika TV.

Cei care doresc să facă donații pentru campania „Renaște Moldova” pot transmite un SMS la numărul unic 9944, disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă. Costul unui sms este de 5 lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *