(partea întâi) Alunițele vorbesc despre tine

natalie-portman-macro-portrait
Foto:PC: xovain.com

Tu ai alunițe – acele modificări pigmentare ale pielii? Conform astrologiei chineze, poziția lor pe față sau pe corp oferă o plauzibilă deducere despre personalitatea, starea mentală, viitorul și sănătatea ta. Luând cunoștință despre semnificația poziției lor, ai posibilitatea să previi dezastrele sau să-ți valorifici succesul.

Simon Wong, un autor și expert în astrologia chineză de 30 de ani, vorbește despre faptul că analiza alunițelor este des utilizată în medicina chineză. În acest context, astrologii din Asia de Est consideră că schimbările din corp sunt replici emoționale și psihice ale organismului la întâmplările vieții: în timpul adolescenței alunițele cresc la număr, în perioada gravidității ele devin mai închise la culoare, iar de la vârstă de patruzeci de ani, ele pot dispărea.

Pentru a înțelege denotația acestora, iată mai jos ghidul lui Simon Wong despre poziția și mesajul lor:

Frunte

Localizarea în centrul frunții înseamnă că nu comunici bine cu oamenii de o autoritate mai mare ca tine, precum șeful sau părinții. Dacă se află în partea laterală, atunci dispui de focusare și energie.

Sprâncene

Aflate sub sprâncene, ele semnalează o sănătate de fier și dacă sunt furișate sub firele de păr, se consideră că persoana respectivă e specială și posedă trăsături ascunse. Alunițele mai sus de sprânceană a€“ ca la Angelina Jolie a€“ denotă un flux constant de bani în viață.

Pleoape

Alunițele de pe pleoape simbolizează dizarmonie în familie și tendința de a pierde constant bani, pe când cele de sub ochi sunt un semn că ești o persoană foarte emotivă.

Obraz

Poziționate pe obraz, sugerează singurătate și incapacitatea de a forma o familie. Dacă sunt pe sau după cutele de pe față în momentul în care zâmbești, ca și în cazul lui Michael Schumacher sau Marilyn Monroe, €“ pot indica potențiale accidente.

Urechi

În astrologia chineză, urechile reprezintă caracterul, deci o aluniță pe lobul urechii marchează o bună personalitate și reputație. Cea din interior – viață lungă, pe când una localizată pe partea de sus – inteligență. Dacă ai alunițe pe ambele urechi, vei fi un om influent și te vei bucura de o viață confortabilă.

Nas

Fii atent, dacă ai o aluniță pe vârful nasului, pentru că notează instabilitate și probleme de relaționalizare. Dacă se află pe lateral, indică faptul că persoana în cauză stă bine cu banii, în special în privința protecției contului bancar personal.

Bărbie 

Având aluniță pe bărbie, atunci ești tenace, determinat și încăpățânat. Acest lucru te poate direcționa spre succes sau eșec, în funcție de cum îți vei dirijă cursul vieții. De asemenea, denotă necesitatea de o schimbare sau călătorie (deoarece bărbia mereu se mișcă).

Buze

Dacă se află în colțul drept sau stâng al buzelor- savurezi mâncarea bună, ești generos și te bucuri și de cele mai subtile lucruri din viață. Aluniță de pe buza de jos relatează despre faptul că urmașii tăi vor avea succes.

În articolul de mâine vom continuă cu celelalte părți ale corpului.

Patricia Podoleanu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *