(foto, video) Angelika Vee a lansat „Împreună iar” în direct la Kiss FM

Angelika1
Foto:PC: KissFm Chișinău

După succesul care l-a înregistrat acum 4 ani cu „Gualee”, Angelika Vee a revenit în atenția publicului cu o piesă nouă, „Tie you up”, la care a compus o variantă atât în limba engleză cât și română, „Împreună iar”.

Interpreta explică absența prin faptul că a muncit mult la alte proiecte. Și o credem, este prima artistă din spațiul românesc care a semnat un contract cu Warner Chappell USA. Angelika își petrece majoritatea timpului la Los Angeles, unde compune versuri și muzică pentru unii din cei mai importanți DJ dance din lume.

Despre „Orașul îngerilor”, interpreta a povestit la Kiss FM că este un oraș dinamic, perfect pentru creație. Nu neagă însă că i-ar fi plăcut să trăiască și în New York. Cât despre diferența dintre sferele muzicale din SUA și R. Moldova, Angelika spune că în SUA fiecare își are definit stilul său, pe câd în spațiul nostru majoritatea copie genurile care sunt în trend.

angelika2

Intepreta a recunoscut că lucrează de dimineață până seara în studiourile Warner Chappell, însă nu cedează la proiectul său solo. Aceasta ne promite că în curând ne va surprinde cu alte piese, dar și speră să filmeze câte un videoclip pentru „Tie you up” și „Împreună iar”.

Ascultă varianta în limba română a piesei „Tie you up”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *