Oleg Brega a strâns deja 500 de semnături în primele 5 zile de când stă la Km 0

brega22
Foto:Oleg Brega la Km 0 PC: D.Pettigrew

Excentricul Oleg Brega, a anunțat anterior că vrea să participe în campania electorală din această toamnă fiind candidat independent. Astfel s-a înregistrat la Comisia Electorală Centrală și astfel are nevoie de 2.000 semnături până la sfârșitul lunii octombrie pentru a participa la campanie.

Iată cum a evoluat colectarea semnăturilor pentru Oleg Brega:

Ziua I – 10 semnături
Ziua II – 65 semnături
Ziua III – în jurul la 100 semnături
Ziua IV – 102 semnături
Ziua V – 197 semnături

Din raportul pentru duminică, 5 octombrie, pe care l-a publicat pe Facebook, Oleg spune: „Duminică am adunat 197 de semnături împreună cu Ion, Ileana, Nata, Ionel, Victor, Tudor, John, David și, mai ales, Lucia.

Persoanele împuternicite de mine la CEC au mai colectat, probabil, prin sate și orașe, dar datele încă nu sunt centralizate.

Sunt tot mai optimist că vom reuși luna asta să adunăm cele 2000 de semnături necesare. Am mai deschis câteva liste pentru suburbii, altfel, rămâne să ne concentrăm pe aceleași localități: Bălți, Rezina (Rîbnița), Orhei, Strășeni, Călărași, Ungheni, Ialoveni și Hâncești. Pentru mai multe nu ne ajung nici resurse umane, și nici liste (care sunt doar 100, numerotate).

Mulțumesc tuturor, nu uitați să difuzați acest raport și să poftiți lumea cu buletin de identitate la Km 0 peste drum de Primăria Chișinău, în fața Poștei Centrale.

Așadar, avem un sfert din necesar în doar 4 – 5 zile!
Împreună suntem o forță, putem face zile fripte fripturiștilor de la guvernare și din opoziția comodă!”

Mai multe despre ceea ce promite că va face Oleg Brega vedeți aici: Interviu Oleg Brega și Legile pe care le va propune Oleg Brega.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *