A început oficial campania electorală a Partidului Democrat

pdm1
Foto:Candidații PDM la alegerile din 30 noiembrie

Partidul Democrat a intrat din acest week-end oficial în campania electorală prin evenimentul de lansarea a candidaților democrați în cursa electorală.

„Ne lansăm în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Alegeri foarte importante, rezultatele cărora vor avea un impact major asupra cursului de dezvoltare al ţării noastre. Partidul Democrat a jucat un rol foarte important în procesele politice care au avut loc în ţara noastră în ultimii cinci ani.„ a spus în cadrul discursul său, Igor Corman.

Printre valorile pe care vor miza Partidul Democrat în această campanie electorală se numără:

#1. Investiţii serioase în Moldova, susținerea investitorii locali, crearea locurilor de muncă bine plătite.

#2. Utilizarea oportunităţile care se dechid în relaţia cu UE, și accesarea la maximum eficient a fondurile europene.

#3. Sprijinul producătorii din Moldova ca mărfurile să fie competitive, să poată profita producătorii noştri de acordul de comerț liber cu Uniunea Europeană.

#4. Creșterea exporturile şi pe piaţa europeană, pe piaţa CSI şi pe piaţa altor lumi. Creșterea economiei naționale.

#5. Lupta pentru ca să avea o justiţie ca într-un adevărat stat de drept, o activitate eficientă a instituţiilor abilitate în combaterea corupţiei,

#6. Stoparea economiei tenebre, plata salariilor la plic, prin asigurarea altor venituri la buget pentru a rezolva multiple probleme sociale, creșterea salariilor şi pensiilor cetăţenilor noştri, oferirea alocaţiilor serioase în agricultură, infrastructură, educaţie, ocrotirea sănătăţii.

#7. Sprijinul familiilor din Moldova, copiii, crearea condiţiilor normale ca femeile să poată participa cu adevărat şi activ în viaţa publică şi politică a ţării.

 

Igor Corman la evenimentul de lansare a PDM în campania electorală
Igor Corman la evenimentul de lansare a PDM în campania electorală

Igor Corman a ținut să facă și o referință la Acordul de Asociere cu UE: „Este nevoie de a avea relaţii de vecinătate cu ţări importante, ţări partenere. Acest acord de Asociere a RM nu este orientat împotriva nimănui, este un acord pro-Moldova.”

De asemenea a menționat că în aceste două luni de campanie Partidul Democrat va merge în toate localităţile ţării, în toate satele și orașele și vor avea o comunicare deschisă şi sinceră cu cetăţenii. Le vor spune ce au reuşit să facă în aceşti patru ani, ce nu au reuşit şi ce mai au de făcut în continuare.

„Vom motiva toţi cetăţenii ca să sprijine acest proiect al PD. Puterea noastră este în aceea că avem un proiect clar de viitor, puterea noastră este într-o motivaţie puternică de a realiza acest proiect şi puterea noastră este într-o echipă profesionistă, competentă, unită, bine organizată atât la nivel central, cât şi la toate localităţile din ţară.  Sunt sigur că vom avea un rezultat bun.” a conchis Igor Corman.

Aici puteți vedea lista celor 20 candidați propuși de PDM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *