Idei alternative de petrecere a timpului liber

Young and happy urban people having fun with digital tablet
Foto:PC: napieracademy.eu/

Centrul distracţiei se mută în spaţii închise în perioada anului în care temperaturile scad, vine ploaia şi ninsoarea. Dar asta nu înseamnă că nu poate fi la fel de distractiv ca în timpul verii. Însă în cazul în care nu vreți să ieşiți în baruri sau în cluburi atunci puteți să faceți alte activități acasă la voi sau la prieteni.

Activități care să vă facă plăcere, să vă relaxeze și să vă facă să vă simțiți bine. Drept urmare cei de la Metropotam ți-au pregătit o lista cu activități alternative de petrecere a timpului liber.

Puteți organiza o noapte maraton de filme scurte. Chiar dacă nu sunteți fani ai filmelor de scurt metraj, noi vă garantăm că merită să faceți asta.

Organizați o seară de weekend în care să jucați board games. E amuzant și, în plus, stârnește spiritul competitiv dintre voi.

E la fel de distractiv să faceți o seară de mimă. Fie alegeți o temă: filme, personaje, melodii sau jucați varianta clasică şi alegeți cuvinte sau expresii.

O să fie la fel de mișto dacă organizați o seară dedicată jocurilor video. Alegeți un joc pe care îl știe toată lumea şi puteți da start distracției.

Club de lectură organizat la fiecare membru acasă. Preferabil să stabiliți tematica înainte să vă întâlniți: autor preferat, roman şi așa mai departe.

Şi nu în ultimul rând puteți organiza o seară de gătit rețete din cărțile unor bucătari faimoși. Unde să invitaţi toată gaşca. Eventual faceţi două sau mai multe echipe şi cei care gătesc cel mai bine să fie declarați câștigători. Evident nu uitați de complimente.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *