(video) Doi tineri au încercat să vândă o bovină furată cu 17.000 de lei

foto1-700×352
Foto:PC: Poliția Capitalei

Doi tineri care intenționau să vândă o bovină furată din comuna Bâc au fost reținuți în flagrant de forțele de ordine. Indivizii s-au dovedit a fi originari din raionul Soroca, cu vârstele de 26 și respectiv 27 ani, anterior judecați pentru fapte similare.

Despre dispariția animalului, poliția a fost alertată de către proprietarul unei gospodării din comuna Bâc, în dimineața zilei de unu octombrie curent.

Astfel au fost întreprinse acțiuni de investigații pe “urme fierbinţi”, hoţii fiind depistaţi sub un pod din preajma localităţii. Acolo, tinerii așteptau un cumpărător de vite, pe care l-au găsit într-un anunț de pe internet. Aceștia au fost reţinuţi şi escortaţi la inspectorat pentru audieri, iar animalul a fost reîntors proprietarului. Indivizii urmau să-l vândă la un preţ de 17.000 lei.

În cadrul audierilor au recunoscut fapta cu lux de amănunte, totodată au declarat că anterior ar mai fi furat animale din alte suburbii ale Capitalei, pe care le-ar fi vândut.

Actualmente ei sunt cercetați penal pentru furt şi se află în custodia poliţiei Capitalei. Conform prevederilor legislaţiei penale în vigoare, bănuiţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 20.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la 4 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *