Teatrul Eugene Ionesco în vizită la Teatrul Odeon din București

teitei
Foto:Teatrul Eugene Ionesco la București

În acest sfârșit de săptămână trupa Teatrului EUGENE IONESCO va juca pe scena Teatrului ODEON de la București două dintre cele mai impresionante producții teatrale din repertoriul TEI.

Pe 4 octombrie actorii TEI vor juca la Sala Majestic de pe Calea Victoriei magnificul spectacol “Iosif și amanta sa”, de Val Butnaru, în care povestea biblică a lui Iosif este dusă mai departe după eliberarea lui din închisoare, speculându-se relația lui cu Marta, femeia care l-a bagat în închisoare.

Pe 5 octombrie publicul de la București va avea ocazia sa vadă versiunea TEI a emoționantei povești  “Oscar și Tanti Roz”, de Eric-Emmanuel Schmitt, în care micul Oscar, bolnav de leucemie și deznădăjduit de vestea morții lui iminente, își găsește curaj și alinare în poveștile și sfaturile lui Tanti Roz, fermiera lui preferată, dând dovadă, în final, de înțelepciune și curaj nebănuite pentru un băiețel de doar 10 ani. Regia pentru ambele producții este semnată de Petru Vutcărău, iar în cadrul spectacolelor este antrenată întreaga trupă a Teatrului Eugene Ionesco, precum și studenții anului II Actorie, care sunt pregătiți anume pentru a face parte din echipa TEI.

Turneul TEI are loc în cadrul evenimentului Chișinău și București la Teatrul Odeon, care se desfășoară în această săptămână la ODEON și care, timp de cinci zile, de pe 1 până pe 5 octombrie, găzduiește mai multe evenimente cultural-artistice originare din R. Moldova: spectacole de teatru, muzică și dans contemporan.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *