Cele mai vizibile știri de pe #diez din 26 septembrie

collage_top.jpg
Foto:Cele mai accesate articole de pe #diez din 26 septembrie 2014. PC: colaj #diez

Bloguri bărbătești, investiții ale UE, selfie-uri cu bunica și curs online gratis în cele mai populare articole de pe #diez din 26 septembrie 2014.

#1. 9 bloguri ce aparțin bărbaților din Moldova care merită a fi citite și urmărite

Există bloguri care merită citite și recitite, pentru că au gânduri, idei și stări printre care, deseori, ne regăsim. Am ales o listă de bloguri din Republica Moldova ce merită a fi urmărite.

#2. (vox) Ce știau tinerii despre sex când erau virgini?

Sexul este un subiect despre care, mai devreme sau mai târziu, află toată lumea. În ce măsură această informație este veridică, ce mituri circulă despre sex și cât de mult știau tinerii despre „asta” când erau virgini, ne-au spus chiar ei. Iar în calitate de bonus, vă oferim sfatul specialistului care vă spune ce trebuie să știți înainte de a începe viața sexuală.

#3. Top 5 cele mai vizibile investiții ale Uniunii Europene în Moldova

De multe ori auzim că Moldova a primit din partea UE sume mari de bani, însă de mai puține ori auzim ce s-a făcut de fapt cu ei. De aceea, echipa #diez a încercat să găsească lucruri făcute pe bani europeni, despre care nu prea se vorbește, dar care au un impact în viața de zi cu zi a cetățenilor din Moldova.

#4. #Concurs: Cel mai tare selfie cu bunica

Pentru că selfie-urile făcute în fața oglinzii, pe coridoarele liceului sau la terasele cafenelelor, au devenit deja niște banalități, #diez a provocat câțiva tineri să-și facă o astfel de fotografie împreună cu Bunica – ființa aia caldă și blândă, pentru care vom rămâne aceeași nepoți mici și mereu „flămânzi”.

#5. Tinerii pot urma un curs online gratuit în limba engleză

În perioada 14 octombrie – 16 decembrie, Acumen în parteneriat cu IDEO.org organizează un curs online de 7 săptămâni.

#6. (foto) Topul celor mai sexy femei ale Moldovei în costume de baie

Vip Magazin a anunțat recent topul celor mai sexy femei din Moldova ale anului 2014, iar #diez a ținut să vadă cum arată acestea la plajă.

#7. 30 de studenți se vor bucura lunar de o bursă din partea Guvernului în anul de studii 2014 – 2015

30 de studenți de la mai multe instituții de învățământ superior din țară au obținut câte o bursă în valoare de 1.200 de lei, sumă pe care o vor primi lunar în anul de studii 2014 – 2015, în cadrul concursului „Bursa Guvernului”.

#8. Moldovean acuzat de fraudă bancară în SUA riscă 20 de ani în închisoare

Un moldovean a fost prins în Statele Unite ale Americii folosind paşapoarte false ale Republicii Cehe pentru a crea mai multe conturi bancare cu nume diferite în statele Wisconsin şi California.

#9. (foto) Artiști autohtoni au cântat pentru a susține campania „O școală pentru toți”

Picturi dansante, jocuri de lumini, proiecții laser și personaje misterioase la „O școală pentru toți” – campanie de strângere de fonduri, organizată în cadrul festivalului Civic Fest.

#10. Ce ascultăm azi, vineri seara? #Foals – trupa techno-indie cu cel mai bun track din 2011

Relaxare. Întins pe divan. Conversații familiare, însoțite de ceaiul sau berea savurată cu prietenii, la sfârșit de zi. Într-un cuvânt – vineri seara. Cu această ocazie #diez și-a propus ca în fiecare seară de vineri să ai parte de o mică escapadă muzicală și de un nou titlu în playlistul tău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *