Tinerele cu inițiativă se pot alătura echipei LeaderSHE

1548039_808184669214842_7589453740553445047_o
Foto:Echipa LeaderSHE

Elevele dar și studentele sunt invitate să aplice la „LeaderSHE-Young Women Leaders Academy”, proiectul care își propune să crească o nouă generație de lidere, contribuind esențial la dezvoltarea democrației participative din țară.

LeaderSHE își deschide ușile pentru toate fetele cu vârsta cuprinsă între 16 – 18 ani, care vor să participe la cea de-a 4-a ediție a proiectului. De această dată, și studentele cu vârsta între 19 – 22 ani, sunt încurajate să completeze aplicația, pentru a deveni participante.

Proiectul are 4 componente de bază:

# Sesiunile de instruire, în cadrul cărora poți învăța ce înseamnă să fii lider, care sunt secretele unui discurs bun, ce etichetă presupune o întâlnire oficială și multe alte informații utile.

# Întâlniri cu ambasadoarele LeaderSHE – doamne care îți vor relata ce cale au parcurs până a atinge succesul. Excelența Sa Ingrid Tersman, Liliana Palihovici, Olia Tira, Sanda Filat, Silvia Radu – sunt doar câteva dintre cele care au povestit despre provocările prin care au trecut, dar și despre victoriile pe care le-au savurat.

# Relații de mentorat. Astfel, în funcție de interesele tale, vei avea parte de un mentor, care să îți ofere îndrumare pe calea ce ai ales-o.

# Scrierea și implementarea de proiecte. După ce vei fi aflat la nivel teoretic în ce constă crearea unui proiect, vei avea ocazia să-ți transformi ideile în realitate, iar inițiativele tale să fie mai mult decât ceva scris pe hârtie.

Cu toate acestea, așa cum fiecare ediție vine cu elemente inovative, pe parcursul celor 8 luni, pe lângă cele patru elemente de bază, tinerele vor mai avea ocazia să participe la diferite vizite de studiu, prin intermediul cărora vor afla mai multe despre ce înseamnă să-ți dezvolți o afacere, așa cum au făcut-o participantele ediției a 3-a, când au fost la Incubatorul de Afaceri din Soroca.

Nu mai ezita și aplică acum la proiectul care a obținut premiul de Cel mai Bun Proiect al Anului 2013, oferit de către Consiliul Național al Tinerilor din Moldova și Ministerul Tineretului și Sportului.

Pentru a aplica, completează formularul de înregistrare până la 5 octombrie, 2014.

Contacte:

E-mail: info@leaderSHE.md
Facebook: /LeaderSHE
Website: LeaderSHE.md
Tel: +373 79395496, +373 69339626

Sursa: leadershe.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *