(video) Time-lapse: Chișinăul admirat în cele trei luni de vară

anatol
Foto:Time-lapse: Chișinăul admirat în cele trei luni de vară. PC: captură video

Tânărul fotograf Anatol Remizovschi a publicat recent un time-lapse video ce redă frumusețea inimii Moldovei – Chișinău. Clipul a întrunit imagini captate pe parcursul verii 2014 în cele mai reprezentative locuri ale orașului.

Întrebat de către #diez, Anatol ne-a spus: „Nu este într-atât de dificil de realizat un asemenea video, însă sunt necesare o mulțime de poze. Time-lapse video-urile mă fascinau încă de când am intrat în lumea fotografiei, de aici a și venit ideea să creez unul. Câteva locuri prezentate în clip mi le-au sugerat prietenii, altele le-am ales după faptul că am făcut anterior poze și mi-a plăcut rezultatul.”

Cu referire la planurile sale pentru viitor în domeniul fotografiei, tânărul ne-a mărturisit: „Mai am câteva idei pentru aceste tipuri de video, în plus, vreau să mă mai perfecționez pentru a lucra cât mai calitativ. Un time-lapse al Moldovei îl voi face mai târziu, când voi avea mai multă experiență în domeniu. Ce ține de foto, voi continua, deoarece Moldova are locuri foarte frumoase care merită de văzut.”

#diez îi dorește lui Anatol Remizovschi noi realizări și vă invită să descoperiți Chișinăul în cele trei luni de vară:

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *