Fetele pe Biciclete revin cu o ediție specială dedicată cancerului mamar

10509557_528950013877372_5339116592757298932_n
Foto:PC: Facebook.com/fetepebiciclete

Octombrie este luna mondială de Luptă împotriva cancerului de sân. Fete pe Biciclete împreună cu Avon, au decis să dedice evenimentul din septembrie acestei probleme pentru că nimic nu-i mai important decât sănătatea.

Cancerul glandei mamare este al doilea cel mai frecvent tip de cancer în Republica Moldova. Aproape 900 de femei din țara noastră dezvoltă anual cancer la sân. Aproape 10 la sută dintre ele pierd lupta cu boala chiar în primul an de la depistarea maladiei, cauza principală fiind diagnosticarea tardivă a bolii.

Fetele pe biclete vă încurajează să vă decorați bicicletele cu roz, iar orice accesoriu de această culoare este binevenit.

„Fiecare ediție “Fete pe biciclete” vine cu o tematică diferită. Nu ne unește doar pasiunea pentru biciclete, dorim să promovăm și alte valori și idei pe care le împărtășim.

Octombrie este luna mondială de Luptă împotriva cancerului de sân și am considerat oportun să dedicăm evenimentul din septembrie acestei cauze. Este o problemă extrem de gravă, iar conștientizarea ei ar putea reducere numărul cazurilor depistate la timp. Așteptăm și băieții la eveniment pentru că această problemă nu ne privește doar pe noi, femeile,” a relatat Oxana Greadcenco, organizatoarea evenimentului.

 

PC: Facebook.com/fetepebiciclete
PC: Facebook.com/fetepebiciclete
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *