(foto, video) Interpreta Nicoleta Gavriliță s-a lansat pe piața muzicală din România

img_1386071_thumbs_600x400_1427341
Foto:PC: http://profm.md/

Nicoleta Gavriliță, alias Noel Toto, a devenit fața unui nou proiect muzical semnat de MediaPro Music , alături de compozitorul și producătorul muzical Andrei Tostogan.

Nicoleta a participat la numeroase concerte și concursuri internaționale, printre care și „Vocea României”, emisiune în cadrul căreia a ajuns până în fazele finale, iar Andrei are o experiență de peste zece ani în producția muzicală. A compus peste 30 de piese, ce s-au bucurat de aprecierea publicului și difuzări radio în Republica Moldova, Ucraina, Kazahstan, Rusia și nu numai.

Nicoleta Gavriliță și Andrei Tostogan facebook.com/andrei.tostogan

Piesa de debut a proiectului Noel Toto, “Pam Pam”, a fost compusa de cei doi membri, iar versurile sunt semnate de britanica Monica Stevens, notează site-ul oficial al casei de producții. Single-ul vorbește despre un sentiment cunoscut tuturor, despărțirea și suferința din dragoste.

„Piesa asta e ca o binecuvantare pentru mine. Stând într-o seara în studio, am început pur și simplu să luăm câteva acorduri la pian, să fredonăm ‘Pam-pam’ și așa s-a născut piesa: foarte ușor, de la sine. Sper ca melodia să fie îndrăgita de către public, prin feeling-ul pozitiv și plăcut pe care îl transmite”, a spus Noel Toto (Nicoleta Gavriliță).

„Fiind rezultatul unei munci în echipa, ‘Pam Pam’ a adunat cele mai bune idei și a captat sentimente și emoții frumoase, pe care vrem să le transmitem publicului”, a explicat celalalt membru al proiectului, Andrei Tostogan.

Producția piesei a fost realizată la Tam Tam, studioul solistului de la Voltaj, Călin Goia, iar la aranjamentul muzical și-a adus aportul și Daniel Creed.

Mai multe informații despre Noel Toto puteți afla de pe pagina oficială de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/NoelTotoMusic.

Puteți asculta aici noul single Noel Toto – “Pam Pam”:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *