Playlist-ul unui parazit proletar de la Ronin Terente

1
Foto:PC: Vasile Pascal

Ronin Terente este muzician, poet, prezentator la Radio Moldova Tineret și autorului blogului Parazitul Proletar. Pe dânsul poți să-l placi sau să-l urăști, însă în playlist-ul său cu siguranță vei găsi ceva bun de ascultat.

182466_148916008503736_5389769_nRonin Terente, blogger la Parazitul proletar

„Parazitul proletar este băiatul din casa de lângă livada de cireși. Tot ce vrea el e să fie bun cu oamenii și oamenii să fie buni cu el, dar au început să tăie cireșii și amintirile din copilărie în care fură și scuipă sâmburi în prieteni și cară cireșe fetelor din clasa vecină s-au dus naibii din pricina topoarelor care taie livada. Acum, tot ce face e să lupte pentru a păstra cel puțin un pom întreg.

E parazit pentru că doar așa se poate face auzit, parazitarea e unica metodă de a dezbate cumva falsul altruism și iluzia că toate-s bune într-o societate putredă. E proletar pentru că reprezintă lumea de jos, sinceră în prostia dar și-n genialitatea ei.

E diferit și ca stări, și ca trăiri, pentru că e un om viu și tot ce-i viu e aproape de el. E realist și înțelege că nu e doar rău în lume, sunt lucruri frumoase în jur și oameni frumoși care-și trăiesc viața pe traseul Petricani-Muncești.”

Aici poți citi un interviu mai amplu cu Parazitul Proletar, Ronin Terente.

(pentru a vedea toate cântecele, apăsați butonul „Listă de redare” din colțul stâng de sus)

Taguri: #playlist
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *