Top 5 cărți pe care să le aștepți în librării

wallpaper-1935584
Foto:PC: unabmag.com

Serile lungi şi răcoroase te îmbie la lecturi captivante, în compania unui ceai parfumat de iasomie. Am descoperit noi 5 volume noi pe care abia aşteptăm să le găsim în librării.

Când zilele devin tot mai scurte, iar serile te îmbie la lectură în faţa şemineului, cu un ceai parfumat alături, ne gândim cum putem să găsim cele mai interesante lecturi şi cele mai frumoase poveşti. Astfel, cei de la Glamour Magazine România au găsit cinci apariţii noi-nouţe, pe care abia le aşteptă în librării.

 

THE BONE CLOCKS, DAVID MITCHELL

David Mitchell (vă mai amintiţi „Cloud Atlas“) revine în septembrie cu un volum în acelaşi stil: avem de-a face cu Manhattanul viitorului, cu Alpii elveţieni din trecut şi cu Irakul din prezent. Cum se împacă toate astea?

bone-clocks

 

THE CHILDREN ACT, IAN MCEWAN

Autorul atât de îndrăgitului volum „Atonement“ va lansa, la începutul acestei toamne, romanul care surprinde povestea unei familii oneste, care îşi doreşte să refuze dreptul copilului lor la tratament, din cauza convingerilor lor religioase.

the-children-act

 

STONE MATTRES, MARGARET ATWOOD

Una dintre cele mai admirate şi mai prolifice autoare ale ultimilor ani revine la povestiri scurte, în cel mai recent volum care va fi lansat în această toamnă. Scrise cu multă imaginaţie, într-un stil alert, cele nouă povestiri ne vor transporta într-un univers fascinant.

stone-mattress

 

MERMAIDS IN PARADISE, LYDIA MILLET

Finalistă în competiţia pentru premiul Pulitzer, Lydia Millet e o sciitoare super-amuzantă. Iar acest ultim roman al ei se anunţă a fi şi mai haios. Pe scurt, e povestea unui cuplu în vacanţă care descoperă locul ascuns al sirenelor şi încearcă să-şi ţină descoperirea departe de ochii altora.

mermaids

 

THE ZONE OF INTEREST, Martin Amis

Nu e prima încercare a lui Amis de a scrie despre Holocaust – „Time’s Arrow“ spunea povestea unui doctor din acea perioadă. Noul roman urmăreşte o poveste de dargoste în timpul războiului, într-un lagăr de concentrare.

zone-of-interest

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *